| Steauavscsa a întrebat:

Am o "problema"nu știu ce comportament sa am adică înainte la școală eram baietoasa și apoi am devenit așa, mai cu nasul pe sus, mai întrecută și acum nu știu ce sa fac în continuare.Nu mai vreau sa fiu fitoasa dar nici baietoasa! Vreau sa fiu cum este o fata normala. Dar nu prea pot pentru ca nu știu cum se comporta o fata. Acum mă îmbrac în culori închise port mereu gluga pe cap sunt închisă în mine și nu știu cum sa fac sa fiu mai sociabila mai deschisa și sa mă îmbrac diferit poate și sa mă machez și na tot ce face o fata de varsta mea.Acum întrebările mele sunt :
Care ar fi rutina de dimineață? Cum ar trebui sa mă îmbrac și sa îmi fac parul?
Cum sa ma deschid în fața colegilor mei și cum ar trebui sa mă port?

Ps.dau funda și scuze pentru greșelile gramaticale

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce varsta ai?
Si de ce te imbraci in culori inchise, esti deprimata?

| Fantastic7 a răspuns:

Nu ar trebui să-ţi faci atâtea griji legate de vestimentaţie sau de machiaj, atâta timp cât eşti curată, îngrijită te poţi duce liniştită la şcoală. Ca să-ţi faci prieteni ar fi o idee bună să te duci tu la ei şi să vorbeşti cu ei, să te apropii, dacă vei sta în banca ta singură să-i aştepţi pe ei să vină, s-ar putea să nu se întâmple niciodată. Cine te place te place aşa cum eşti, nu trebuie să fii îmbrăcată cine ştie cum sau machiată sau să ai un comportament care simţi că nu te reprezintă.

| Steauavscsa explică:

Am 16 ani nu sunt deprimata doar ca îmi plac culorile închise. Și am încercat sa mă apropii de colegi mei doar ca ei mă evita