anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,TPU! Am o problema sad. Nu vreau sa credeti ca ma dau mare sau etc. etc.,va rog,nu interpretati! Deci: eu DEOCAMDATA sunt prima pe clasa, iar eu am o fata cu care,,concurez". Pe mine nu ma interesau notele,dar de cand sunt cu ea in clasa,mentionez ca ea e o fitoasa fara pereche,se crede foarte desteapta,are o personalitate stearsa,se crede un geniu etc., chiar m-a facut sa-mi pese de note. Si in semestrul I am reusit sa ies prima. Azi am luat o nota mai mica decat a ei si am simtit ca mor, toata ziua am fost posomorata,ba chiar mi-a venit sa plang ( din nou mentionez,sunt o persoana foarte puternica d.p.d.v. sentimental/emotional) si pur si simplu simteam ca vreau sa ma sinucid pentru prostii din-astea,nu am mai fost asa de suparata! Tema ei a fost luata de pe internet,si prof. a felicitat-o ca-i foarte frumos scris,si toti colegii aveau acelasi rezumat,in-afara de mine, care chiar ma chinuisem. Eu am luat 8, iar ea a luat 10. Nu stiu ce sa mai fac,parca sunt in depresie, simt ca numai pot! Va rog, ajutor, funda! sad

4 răspunsuri:
| xBya a răspuns:

Orgoliul asta... Mai da`o`n durere de nota si vezi`ti de ale tale. Sunt lucruri mult mai bune de facut in viata, chiar si`n timpul scolii, decat sa te iei la`ntrecere cu orice ciumpalac pentru note.

| Loser8299 a răspuns:

Esti cam dubioasa.

| Bogdan7265 a răspuns:

Eu iti zic ai 2 variante: 1.treci peste nota si ii arati ca esti mai buna ca ea.2.revino si incearca sa nu mai disperi dupa note asta e.O nota nu dovedeste intotdeauna cat de destept esti si plus o sa te simti mai bine.Ea sa ia note bune si ce daca, sa nu-ti pese.
In plus nu castigi nimic din competitia asta doar note bune pe care le poti lua si fara competitie deci acum faci ce vrei eu ti-am spus.
P.S: Nu conteaza asa de mult notele daca nu intelegi nimic, sa stii tu de 10 asta e ce conteaza.

| Dutzum a răspuns:

Contacteaza-ma pe bigteo_m@yahoo.com si iti explic acolo! sunt intr-o situatie la fel ca a ta, te voi ajuta euwinking