Atata timp cat nimeresti buzele e bine. Baietii tind sa sarute mai intai pe buza de jos a fetelor, deci tu poti incerca pe cea de sus. TINE OCHII DESCHISI, ma rog, intredeschisi pana va atingeti buzele cel putin, ca sa manevrezi si sa va sincronizati. Incearca pe un mar (nu rade, e greu sa explic asta :]]) sa musti, si in acelasi loc sa musti tot la fel daca intelegi. Damn, suna ciudat. Anyway. Incearca sa misti buzele deodata cu ale lui, si NU TE GANDI PREA MULT. Incearca sa ai si mintea goala. O da, si foloseste-ti mainile, prinde-l de gat (nu-l sugruma), de talie.
Cred ca e okey.
Si acum raspuns de la personajul meu fictiv:
Sa-mi bag picioarele, te inteleg complet. Mereu cand sarut pe cineva, dupa 10 secunde fuge. Limba stupida.
Linisteste-te.
Rareori, primul sarut a iesit bine. Incepatoare fiind, este normal sa gresesti ceva, incercand sa faci totul cat mai okay. El va intelege! Data viitoare cand incearca sa te sarute, nu mai ezita! Nu e un capat de lume ca nu ti-a iesit prima data. Dupa aceea, vei invata.
E greu de explicat cum se saruta. Si de multe ori, nici din video-urile de pe youtube nu inveti cine stie ce.
Nu vrei sa-ti zic ca vine de la sine? Okay. Impaca-te singura cu ideea cand vei fi pregatita sa infrunti realitatea.
Deci,ar trebui sa ii spun ca nu stiu, sau sa nu zic nimic? :d
Nu cred ca sunt in masura in care sa-ti spun ce sa-i zici.
Totusi, il saruti, vezi cum reactioneaza si ii poti marturisi atunci sau cu alta ocazie ca acela a fost primul tau sarut.