Vorbeste cu ea si spune-i ca:'' Nu are rost sa devi asa, nu e sfarsitu lumi. Spune-i ca acel baiat nu a meritato, ea are nevoie de ceva mult mai bun.Asta nu e motiv sa fi suprata,trista,deprimata,va gasi intr-o zi pe cineva pe care cu adevarat il putea iubi si care o va iubi pentru totdeauna,care o va aprecia asa cum este si care niciodata nu o sa ii zica ca n umai simte nimic pentru ea''. Trebuie sa isi revina,a fost primul ei iubit? Oricum ai putea sa incerci sa o scoti din aceasta 'desprimare,iesind cu ea in oras disrtandute,mergeti in cub,fa-o sa rada. Uitaiva la un o comedie.Ori cat de trist ar fi omu,poate iesi din asta distranduse, nepasandui, amuzanduse. Orica de trista e poate sa rada, daca ea a devenit asa la un caz din acesta, explica-i ca pe viitor va intampina mult mai rele probleme fata de astea.Mai mult sunt copilaresti, trebuie sa realizeze cum sunt oameni, cum e viata si sa nu fie niciodata trista, deoarece e foarte pacat. Daca priveste dn alt punct de vedere va vedea canu are nimic de pierdut.
Uau..tocmai din august inca sufera dupa el urat..nu stiu ce ai putea sa faci..sa fii alaturi de ea mereu, sa ii explici ca viata merege inainte.Nu e capatul lumii la o despartire.Si eu am suferit mult din despartiri dar am avut cea mai buna prietena aproape si am reusit sa trec peste toate. Explica.i k viata mge inainte si ca nu trebuie sa planga incontinuu dupa el.Ce o sa faca? o sa planga luni intregi dupa fiecare despartire? NUU! trebuie sa zambeasca mereu! fiindca cineva se poate indragosti de zambetul ei. Baftaaa :*
Geo2969686 întreabă: