| Dudyy a întrebat:

Am o problema. O prietena de-a mea care o consinsider propria-mi sora sufera din cauza unui baiat. au fost impreuna insa el nu mai simte nimic pentru ea, insa fata nu a putut sa-si revina. Inca sufera dupa el (eu s-au despartit prin august) Este tot timpul suparata, deprimata, trista. Vreau sa o ajut dar sincer nu prea stiu cum. Dati-mi niste idei va rog, dau funda!

3 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Vorbeste cu ea si spune-i ca:'' Nu are rost sa devi asa, nu e sfarsitu lumi. Spune-i ca acel baiat nu a meritato, ea are nevoie de ceva mult mai bun.Asta nu e motiv sa fi suprata,trista,deprimata,va gasi intr-o zi pe cineva pe care cu adevarat il putea iubi si care o va iubi pentru totdeauna,care o va aprecia asa cum este si care niciodata nu o sa ii zica ca n umai simte nimic pentru ea''. Trebuie sa isi revina,a fost primul ei iubit? Oricum ai putea sa incerci sa o scoti din aceasta 'desprimare,iesind cu ea in oras disrtandute,mergeti in cub,fa-o sa rada. Uitaiva la un o comedie.Ori cat de trist ar fi omu,poate iesi din asta distranduse, nepasandui, amuzanduse. Orica de trista e poate sa rada, daca ea a devenit asa la un caz din acesta, explica-i ca pe viitor va intampina mult mai rele probleme fata de astea.Mai mult sunt copilaresti, trebuie sa realizeze cum sunt oameni, cum e viata si sa nu fie niciodata trista, deoarece e foarte pacat. Daca priveste dn alt punct de vedere va vedea canu are nimic de pierdut.

Răspuns utilizator avertizat
| GeutzzaaTha a răspuns:

Uau..tocmai din august inca sufera dupa el straight face urat..nu stiu ce ai putea sa faci..sa fii alaturi de ea mereu, sa ii explici ca viata merege inainte.Nu e capatul lumii la o despartire.Si eu am suferit mult din despartiri dar am avut cea mai buna prietena aproape si am reusit sa trec peste toate. Explica.i k viata mge inainte si ca nu trebuie sa planga incontinuu dupa el.Ce o sa faca? o sa planga luni intregi dupa fiecare despartire? NUU! trebuie sa zambeasca mereu! fiindca cineva se poate indragosti de zambetul ei. Baftaaa :*