| AnghelCatrii a întrebat:

Am o problema!
O prietena mi-a dat o poza cu ea ( iesind din dus, avea doar prosopul pe ea ) eu am dat-o unei fete din clasa a 7a ( din aceeasi scoala ). Ea s-a suparat pe mine deoarece pentru ca aceea fata de la a 7a a trimis-o la toata scoala! Mi-am luat vreo 2 palme de la prietena mea laughing! Doar ca diriginta si nu numai mi-au spus ca am facut foarte bine ca am dat-o ( ea de ce mi-a dat poza? )! Ma simt oribil, ma tot ameninta ca imi da amenda, ca luni ma asteapta cineva la scoala si voi plange ETC... amenintari ( imi intra pe o ureche imi iese pe alta laughing ) AJUTORR! am gresit si eu si ea dar ce e de facut in caazul astaa? FundaVOT!

3 răspunsuri:
| Melcul a răspuns:

Incearca sa porti o discutie cu "prietena ta" si sa i zici ca ai auzit niste zvonuri cum ca multi baieti o plac dupa publicarea acelei poze.Dar in acelasi timp are mult mai multe dusmane si ca ar trebui sa fiti din nou prietene.

| CartoonN a răspuns:

Sa nu mai faci asta niciodata!
O discutie ca intre doi oameni civilizati n-ar strica, sa-i spui ca iti pare rau si ca nu ti-ai dat seama ce-ai facut, a fost un moment in care pur si simplu nu ai realizat.
Ce dusa si tipa aia, sa dea poza la toata scoala... laughing oricum e o poza decenta, banuiesc.

| AnghelCatrii explică (pentru CartoonN):

Era in Prosop nu era cine stie ce! laughing rolling on the floor