| AnghelCatrii a întrebat:

Am o problema!

O prietena mi-a dat o poza cu ea ( iesind din dus, avea doar prosopul pe ea ) eu am dat-o unei fete din clasa a 7a ( din aceeasi scoala ). Ea s-a suparat pe mine deoarece pentru ca aceea fata de la a 7a a trimis-o la toata scoala! Mi-am luat vreo 2 palme de la prietena mea laughing! Doar ca diriginta si nu numai mi-au spus ca am facut foarte bine ca am dat-o ( ea de ce mi-a dat poza? )! Ma simt oribil, ma tot ameninta ca imi da amenda, ca luni ma asteapta cineva la scoala si voi plange ETC... amenintari ( imi intra pe o ureche imi iese pe alta laughing ) AJUTORR! am gresit si eu si ea dar ce e de facut in caazul astaa? FundaVOT! Ce e de facut?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai meriti mai mult decat o palma. Ai facut prostia acum suporti consecintele.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| ZuzuMissy a răspuns:

Si unde ii acea poza? sa vedem daca chiar iti poate face ceva sau ii doar nervoasa si te ameninta

| AnghelCatrii explică (pentru ZuzuMissy):

Am rezolvat, a zis ca stie ca a gresit si ea si se gandeste daca mai poate exista o prietenie intre noi! :* msi mult de tot de raspuns :*

| AnghelCatrii explică:

Am rezolvat MULTUMESC MULT DE TOT! Asociatia Telefonul Copilului, mi-a spus cineva de dumneavoastra multumesc voi stii acum la cine sa apelez! Dar am rezolvat cu aceasta fata! MULTUMESC MULT PENTU TOT! :*

| Venessis a răspuns:

Nu trebuia sa dai poza daca te deranja o stergeai si punc. Incearca sa vb cu ea altceva n-ai ce face