LOL ce pot sa zic ai niste parinti zgarciti cu banii de numa numa
zile asa:
mama, tata, facem o intelegere eu plec de acasa o luna va las 5 lei,
sa nu-i stricati pe toti
si sa vedem daca reusesc
spune-le:
ati plecat o luna de langa mine si ma lasati cu 5 lei.
5 lei insemn eu pentru voi?
ori iti bati joc de noi...ori paritntii tai nu stiu ce fel de afaceristi sunt de pun aceste conditii
Ti-au spus sa te descurci o luna cu 5 lei?
eu nu cred ca sunteti foarte saraci fiindca, din ce spui tu, parintii tai merg la intalniri de afaceri...
in fine, nu ai de la cine sa imprumuti niste bani ca sa nu te bata mama ta?
Sau poti sa le spui ce ai facut cu banii...dar eu zic ca nu este normal sa te bata fiindca trebuia sa mananci si tu ceva
Bună,
Am citit toată povestea ta și nu mi se pare normal să îți lase 5 lei. Este chiar imposibil și tragic. Nu ai cum să te descurci cu banii aștia. Nici măcar pentru o zi nu ajung acei 5 lei.
Chiar nu cred în totalitate ce spui dar încerc să te ajut.
Trebuie să îi spui mamei tale că 5 lei nu ți-au ajuns o lună întregă.
Eu zic că părinții tăi sunt nebuni, fără supărare.
Ei merg după afaceri și ție îți lasă 5 lei. Nu este posibil să își bată jos ce tine. Nu cred că aveți o situație financiară tocmai săracă.
Părerea mea este că nu vor reacționa nici cum dacă au capul pe umeri. 5 lei pentru o lună intreagă este imposibil.
Ai grijă!
Sper că te-am ajutat!
Numai bine!
Doamne sincer povestea ta m-a socat...Din povestea ta reiese ca nu ai probleme atat de serioase pe plan financiar incat sa nu ai voie sa iti cumperi nici macar o paine.pfff...nici nu stiu ce sa zic, am ramas chiar impresionanta stiind cat cheltui eu pe zi si nu ma scot banii afara nici pe mine nici pe ai mei, dar cu 5 lei sa traiesti atata timp, de fapt numai sunt nici 5 lei ca trebuie sa iti mai si ramana.Eu zic sa vb serios cu ai tai, ma gandesc ca au posibilitate buna daca sunt plecati cu afaceri, vb deschis cu ei si spune-le ca trebuia sa iti iei sa mananci.bafta!
Cum adica sati lase 5 lei doamne ce parinti ai...ar trebui sa anunti protectia copilului ca nu te hraneste cum trebuie si mai ales sa te bata pai mi-e mila de tine parintii tai gandesc? cum sati lese 5 lei ar fi trebuit sati lase 50 de lei cu 5 lei debia cumperi 0 paine cum zicei si tu si o cutie de gem normal ca iti era foame ar trebui sa anunti pe cineva sincer pe bunici daca tie frica zile sa-ti dea bani sau o prietene anunt-o si zii sa-ti dea niste paine sau bani ...succes dar m-ai socat cu povestea ta sincer
Ce? Ai avut 5 lei sa iti ajunga o luna sa manaci? sincer nu te supara dar parinti tai sunt nebuni...si de ce sa te bata ce voiau sa mori de foame?
Ceri bani bunici sau altcuiva ca sa iti paine si sa mai ramaisi cu 2, 5 lei...
:O:O:O:O:O:O
Chiar daca te bate, inainte sa te bata spune-i acest lucru:
Imi pare rau, cum poate trai un om cu 5 lei? cand o paine este 3 lei? Sanatatea mea nu conteaza? ca sunt un copil in crestere si am nevoie de vitamine si toate tipurile de alimente sa ma pot dezvolta armonios? Conteaza mai mult sanatatea decat banii.
Desi banuiesc ca a fost o pedeapsa pe undeva, spune-le ce am scris eu mai sus. Si vezi ce zic. Mult succes.
Incredibil.cio fi oare cu mama ta? chiar nu se gindeste la tine? cum sa te lase fara mincare? si inca cind sati ceri voie sa cumperi piine sa se ma gindeasca/nu-mi vine sa cred.ea e chiar asa de rea la suflet? daca o sa te bata va sa stii ca e o femeie care nu merita so numesti mama, deoarece o mama adevarata niciodata nusi va lasa kopilul flamind.de exemplu iata la mine,mama mea daca are ceva apoi nu maninka ea,da imi da mie.da la tine,off e nemiloasa, rea si nu te supara dar imi permit sa zic ''o scorpie''. sper ca va fi totul bine, succese.
Stai sa inteleg! deci parintii tai sunt plecati o luna intr-o „CALATORIE DE AFACERI"? si cu toate astea nu ti-au lasat doar 5 lei? Parintii tau gandesc? ai mei imi dau cate 20 de lei pe zi si tot nu imi ajung! ce fel de parinte iar lasa copiluluio sau 5 lei,stiind ca nu mai are mancare inc asa,si ii mai si zice: sa nu ii cheltui pe toti! aloo? mi se pare doar mie ca asta e o inconstienta totala? cum dracul sa te bata daca ti-ai luat de mancare? si nu! nu cred ca te vor bate, oricum, incearca sa te duci pe la vecini, prieteni si sa imprumutzi si u macar 5 lei, iar cand iti vin parintii le vei spune sa iti dea si sa ii inapoiezi.nu cred ca este nevoie sa mai mentionez ca nu e necesar sa le spui parintilor de ce ai nevoie de bani! iar daca da, spune-le ca nu tiau ajuns banii.cum ai putut sa rezisti sa mananci o paine in o luna? Aloo! nu vreau sa iti jignesc parintii dr sut dea dreptul inconstienti! Astfel de parinti ar trebui inchisi la ospiciul de nebuni! eu cred ca parintii tau te urasc daca ti-au facut una ca asta! eu nu as suporta.
Sper ca va fi toul bine si ca nu se va intampla cine stie ce.
Cei care au mai lasat comentarii au dreptate! Cruzimea se citeste clar printr-e radurile tastate de tine
Succes!
Auu Iulia
zau asa?
))))
asta.ai.cam.inventat-o.) nu?
))))))))))
OMG
lol
deci nu am cuvinte.
Sa fie ''oameni'' de afaceri b-))
si sa ai numa 5 lei pe o luna...ce imaginatie
bravo