| FetitaAnonima a întrebat:

Buna TPU am o problema pe care sper sa ma ajutati mie imi place de un baiat si vreau sa fiu cu el i-am spus unei fete care il cunoaste sa il intrebe daca vrea sa fie cu mine si el a zis sa nu se bage ea adica fata pe care am trimis-o sal intrebe daca vrea sa fie cu mine in fine la sfarsitul scolii el striga pe holul scolii :vreau sa o fac pe oana o gagica si mie imi era rusine sa zic da sau nu uneri il imprumutam cu bani ca sa isi ia tigari si odata mi-a zis dac poate sa ma pupe pentru ca i-am dat bani deci ma place sau nu eu vreau sa fiu cu el am si id lui dar nu vb asa cu el nu aduc vb de prieten. iubit si am vorbit cu el pe mess si incerca sa-mi ia nr de telefon ma intreba daca sunt pe Vodafone si l-am intrebat dc el mi-a zis ca nu avea cu cine sa vorbeasca vreau sa-mi spuneti cum sa fac sa fiu cu el si cum sa ii vorbesc va rog fara rasp de genu cati ani ai nu esti prea mica etc... cina ma ajuta cel mai mult funda restul vot (folositor) multumesc mult!

3 răspunsuri:
| kkkmakafull a răspuns:

Intreba'l daca te place sau nu dar cand il intrebii incearca sa nu dai de inteles ca il placi asa poate va fi cu tine din mila (cunosc astfel de cazuri)

Răspuns utilizator avertizat
| bandita a răspuns:

Pai ar fi bine sa vorbesti tu cu el. daca a incercat sa iti ia numarul. inseamna ca vrea sa vorbeasca cu tine. nu i l-ai dat?
nu il mai refuza cu orice incearca.ca atunci o sa faca el primul pas daca ii deschizi "portita" big grin!