Nu te poate ajuta cineva trebuie sa iti depasesti temerile singura, relaxazea-te si va fi bine. Distractie placuta :*
Si vreau sa zic ca sunt la fel ca tine, aceeasi situatie...Doar ca am incercat sa joc un pic teatru dar paream aroganta, la mine nici cum nu e bine.Iar pe langa asta eu nu ma pot descurca singura deloc si eu nu am fost in Bucuresti deloc.Si sunt vreo 3000 de oameni si am o problema cand e aglomeratie ma pierd si ma speri intr-un fel.Asa ca iti dau eu o solutie pentru ca suntem la fel, hai sa stam impreuna )De obicei cand doua persoana sunt timide amandoua prin curaj cand sunt impreuna.
Da, si faza cu aglomeratia, nu-mi place deloc >.<. Si da este concertul celor de la LEDApple, abia astept sa-i vad, ii urmaresc de un an de zile si nu vreau sa ma fac de ras in fata lor >.<.
Din ce oras esti?
Stau pe langa Ploiesti, vin cu o prietena si verisoara mea la concert.
O pai u ai noroc ca mergi cu ele eu o sa merg cu fane pe care nu le cunosc, insa o sa rog una din ele sa aiba grija de mine cand vine vorba de aglomeratie. Oricum pentru ca si tu esti ca mine, acest concert este o sansa in care ne putem deschide mai mult in fata oamenilor.^.^Si nu o sa ai timp sa comunici cu ei oricum 10 secunde acolo )Zici ''Hello'' apoi autograf, poza,''bye'' )
Diorrus întreabă: