În primul rând păstrează-ți calmul, ok?
Sunt mulți copii cu problema asta, știu că ți se pare "anormal" sau cum vrei tu sa-i zici.
Nu te sinucide, gândește-te ca problema asta se rezolvă, nu lua decizii la nervi... nu e corect cum gândesti.
Stiu ca lumea vorbeste, dar n-ar trebui sa-ti pese deloc.
Ăsta esti tu... ca vrei sau nu, tot asa ramai.
Însă atitudinea ta față de acele persoane care te ^jignesc, este buna, nu te iei cu ei la cearta, nu are sens si nu ar duce nicaieri.
Încearcă să fii tu însuți si sa nu-ti pese, gândește-te ca altii au alte probleme, gen nu pot să meargă și alte drame de acest fel... pe lângă acestea "problema" ta este un fleac.
Sper că ai înteles mesajul pe care am vrut sa-l transmit
Baftă.❤️
Majoritatea oamenilor au cate un coplex sau chiar mai multe, in general legate de aspectul fizic dar asta nu inseamna ca trebuie sa stea inchisi in casa.Imagineaza-ti cum ar fi ca fiecare om care are cate un complex s-ar inchide in casa sau mai dramatic s-ar sinucide) x_X
Daca chiar te deranjeaza atat de tare incearca sa porti sapca sau alte articole vestimentare care sa distraga atentia si nu mai lua in seama rautatile altora, nimeni nu e perfect, nu esti singurul om de pe planeta cu problema asta.
Deci keep calm si traieste-ti viata...
Bineee... fă asta: gândeşte-te la toate locurile din oraşul tău care au la vânzare fesuri sau pălării ok. Du-te şi probează, vezi ce ţi se potriveşte, vezi care ascunde sau distrage atenţia de la problemă, şi cumpără două- trei. Partea bună (mă rog, partea care nu e rea) la majoritatea complexelor este că pot fi ameliorate: acneea se rezolvă cu fond de ten, grăsimea la sală, etc. Succes cu problema ta.
Heei, bună! Eu sunt fată şi am aceeaşi problemă ca şi tine. Mă simt tot timpul aiurea din cauza urechilor mele, din cauza asta trebuie să-mi port mereu părul desprins.
Tu fiind băiat, nu ai ce face, dar..nu trebuie să stai închis în casă, până la urmă eşti tu, faci ce te simţi mai bine, nu trebuie să asculţi de părerile celor din jur. Nimeni nu e perfect! Toţi avem defecte.