Cel mai sigur este să te asiguri chiar de la ea, despre orientarea pe care o are, pentru ca dacă din sursele de unde ai aflat se dovedește că nu era real, devine puțin ciudat.
Încearcă să formezi o prietenie cu aceasta, pentru ca înainte sa zici gata, vreau relație, trebuie evident să vezi și alte aspecte legate de comportament, personalitate, gândire, etc ca să vezi dacă se potrivește cât de cât cu ce îți dorești tu.
După mai multe ieșiri și după ce vă " apropiați ", poți începe să îi mărturisești sentimentele, astfel vede cu siguranță că sunt reale și nu au apărut după o zi pe alta.
Cat despre refuzuri, dacă nu este sa fie, o sa găsești mai târziu persoana potrivita.
Dacă vreodată vei vrea sa înțelegi de ce te simți atrasa de fete, ai putea sa mergi la consiliere creștină la Ellel Ministries România. Și eu în adolescenta simțeam ca ar fi trebuit sa foi băiat și am fost la consiliere la ei și m-au lămurit ca era din cauza ca mama mea a dorit frte mult când era însărcinata cu mine sa fi fost băiat și pe urma ca și copil mic m-a tratat în mod inconștient ca și băiețelul pe care și l-ar fi dorit, ma tundea scurt, ma numea după diminutivul tatălui, etc. M-au încurajat sa accept adevărul ca sexul cuiva e dat de organele sexuale cu care s-a născut și sa știu ca Dumnezeu a ales sa doliu fata și se bucura de feminitatea mea, sa o iert pe mama de greșeală ei incinstienta(și ea a fost a patra fata într-o familie de latara care spera cu disperare la un băiat). S-au rugat pentru mine și am plâns mai mult de o jumătate de ora și am experimentat o vindecare peifunda și definitiva. Ma gândesc cu groaza ca dacă ma încuraja cineva în aceea direcție as fi putut rata familia. fericita pe care o am, plăcerea fără mustrări de conștiința alături de soțul meu, poate nașterea copiilor, etc.
Nu, este total diferit, eu ca fată sunt foarte feminină nu am nimic "de-a băieților" cum ar veni, pur și simplu mă simt atrasă de o fată, dar îmi plac și băieți.
Ai fi mai fericita daca ai asculta de constiintă si ai lasa fetele in pace
NU, TU ai fi mai fericita daca ai asculta de constiinta ta. Habotnicia ta nu e o solutie pentru toata lumea.
Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei dezonărări a lui Dumnezeu și împotriva oricărui păcat al oamenilor care sufocă adevărul prin păcatul lor....De acea adumnezeu ia-a lăsat pradă imoralitării, să urmeze poftele inimilor lor, asa că iși dezonorează singuri trupurile. Dumnezeu i-a lăsat in voia unor patimi scîrboase, caci femeile lor au schibat intrebuințarea fireasca a femeii ăn una care este impotriva firii.tot asfel și barbații au parăasit intrebuințarea fireasca a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru altii, au facut bărbat cu bărbat lucruri scâtboase și au primit în ei inșiși plata( sida, boli cu transmitere sexuală) pentru păcatul lor ..Nu numai că le fc dar și consideră de buni pe cei ce le fac.Romani 1 Biblia
Da doamna ea este bisexuală a mai avut relații cu fetele, eu nu