| Aletudor9622 a întrebat:

Am o problemă sa ii zic asa si habar n-am cum sa o rezolv. Am 16 ani si ma dezvolt foarte greu, am sânii mici, nu am nici fund cine stie ce, sunt slabă am 37 de kg si am 1.68. Ce pot face sa ma dezvolt mai repede sau macar sa ma ingras? Am incercat sa mănânc mai mult dar tot nu ma ingras

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Asta e coformatia ta, nu prea ai ce sa faci decat sa te apuci de sala cu greutati sa-ti dezvolti masa muscuulara si sa ai o alimentatie bogata in primul rand in proteine. Ai mai multe sfaturi daca intri si cauti pe site-uri si blog-uri de specialitate, ori contactezi ceva antrenor personal.

| SkyPilot a răspuns:

Ai rabdare, dezvoltarea ta nu s-a incheiat.
Sunt multi baieti la care le plac sanii mici, fermi, cu forma frumoasa. Nu ne trebuie ditamai pepenele, e suficient daca e cat sa il cuprindem cu palma.
Pentru fundulet si coapse fa niste sport sa le tonezi. Nu te lua dupa ce vezi la TV. Vei avea si tu admiratorii tai. Nu la toti le plac cele cu fund si sani mari, buzate si cu mutre de "sportiv inteligent".
Nu incerca sa te ingrasi. Vei petrece restul vietii incercand sa slabesti.
Accepta ca esti frumoasa asa cum esti!

| Heavenonearth a răspuns:

Problema ta are mai multe probleme:
-depinde ce papi dimineaţa,sau nu papi dimineaţa,ori seara ori nu papi suficient cât ar trebui.
-necesită o analiză la glanda tiroidă să vezi dacă ai probleme sau nu.
-poate rudele din partea ta,mai ales mama ta, poate să fi fost şi ea slabă ca şi tine şi e ceva normal, ca e transmis genetic, si probabil după căsătorie şi ai bebeluşi, se pune pe tine kilele cât e nevoie.
-probabil dietă incorectă şi lipsă de vitamine în corp necesare dezvoltării fizice.
-dacă esţi stresată tot timpul...fii sigură că stresul te slăbeşte mult,indiferent că papi mult sau nu.
-probabil ai un corp care arde foarte repede caloriile din corpul tău.
Încearcă totusi să mergi la medicul de familie să te trimită pentru analiza la glanda tiroidă,dacă ai ceva.
Oricum, din punctul meu de vedere, esti chiar ok! Ce dacă ai sânii mici? Important este că îi ai... faţă de altele care au cancer de sâni şi nu mai au deloc.Ele nu se mai simt femei deloc, aşa că bucură-te, chiar dacă te dezvolţi mai greu. Unele fete se dezvoltă mai devreme şi mai repede...altele mai greu şi lent.
Iar despre poponeţul tău, stai linistită, o se pună pe tine mai devreme sau mai târziu...momentan ai doar 16 ani, deci o să te mai dezvolţi până la 20-21 de ani.
O amică de mea, care are ca şi tine, aceeaşi înălţime şi greutate de 35-37, şi are 17 ani...dar e o bunăciune de se uită toţi băieţii la ea.Am noroc că suntem buni prieteni!winking
Acceptă-te aşa cum esţi şi nu mai fă griji.
Fii frumoasă aşa cum esţi! happy