| SometimesToDoSomeGoodYouGottaBeTheBadGuy a întrebat:

Am o "problema" sa zicem,cand merg undeva unde toata lumea se distreaza dansand,pe mine aceasta activitate ma plictiseste si ma oboseste. Dansez cat dansez,o ora doua... dar dupa nu mai pot,pur si simplu, devine monoton si dansez doar ca sa treaca timpul..aiurea. E vreo problema la mine? Nu prea inteleg, cand vreo 99% din oameni se distreaza asa pe mine ma plictiseste. Nu stiu daca o fii de la manele,ele predomina aici si eu le urasc din tot sufletul. Dar totusi,incerc si nu reusesc niciodata sa inteleg, cum altii se distreaza la maxim asa si eu consider acest lucru plictisitor la un moment dat

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
4 răspunsuri:
| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

E normal sa te plictisesti. Trebuie sa-ti alegi prieteni care au aproximativ aceleasi gusturi ca tine.

| Nitroblast a răspuns:

Stai o ora doua dansand? Rezisti sa ramai acolo cu manele?
Wow, ce performanta, cred ca nu te plictisesti asa de tare precum spui.

Fa altceva. Trebuie sa mai fie cineva care nu face tot ce fac si ceilalti (ar trebui... daca nu ai o problema si ar trebui sa schimbi undeva-ul).

| SometimesToDoSomeGoodYouGottaBeTheBadGuy explică (pentru Nitroblast):

Am de ales? Sa mori tu ca nu ma plictisesc daca asta am zis.
O ora doua ar veni / total, deci in restul timpului mai fac si cateva pauze, dar faza e ca ma plictiseste de mor.

| YasmyMady a răspuns:

Salut! Daca aceasta activitate te plictiseste, m-ai ales ca manelele predomina acolo, ceva ce nu te incanta deloc, iti propun sa faci cu totul altceva. Sa conversezi, sa te distrezi intr-un mod care ti se potriveste. Nu e nici o problema la tine, pur si simplu nu iti place, si gata. Distreaza-te facand altceva, cu cineva care are aceeasi "problema" ca tine. Sper ca te-am ajutat.