| Dedutza_8629 a întrebat:

am o problema : sanii mei sunt unul intr-o parte, unul in cealalta parte si pare ca si cand nu asi avea sani mari. PS. am 11 ani si port bustiera. ce ar trebui sa fac?

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ZmeuricaRozzBombon a răspuns:

Este bine ca dupa dus sau dupa baie sa-ti masezi sanii incat dupa o saptamana maxim doua sa fie normali. incearca asa. am avut si eu aceeasi problema si a mers. sper sa mearga si la tine. :*

| znstr a răspuns:

Cum a zis si claudiu2386, la 11 ani nu trebuie sa-ti vezi de sani, ci de carte, de papusi, de altceva. Corpul unei fete se dezvolta pana la 18-20 de ani complet, asa ca mai ai multi ani pana atunci. Stai linistita, nu esti diferita de celelalte fete, cu toate am trecut prin asta. O sa-ti creasca si tie in cativa ani si nu o sa mai porti bustiera, ci sutien. Pupici!

| MenInShadow a răspuns:

Cu timpul o sa fie ok, la 11 ani corpul tau nu este dezvoltat complet, si de aia, pe la 15-16 ani o sa-ti dai seama, si o sa-mi dai dreptate, pentru ca daca te grabesti de acum cu nu stiu de prostii sa faci sanii cum vrei mai tarziu poate nu o sa mai ai, din cauza unei afectiuni, si a unei operatii.
Lasa timpul sa rezolve, e o metoda bunawinking Timpul mi-a rezolvat mai multe probleme fizice si psihice decat ai credewinking