| Xayfer a întrebat:

Buna TPU am o problema sau mai mult o intrebare poate exista persoane in situatia mea

Problema e urmatoarea ( sunt invizibil) nu ma baga nimeni in seama ok mai putin colegi de clasa

toate fetele cu care am incercat sa vorbesc live/facebook or schimbat 2 3 vorbe cu mine si apoi sau prefacut ca ploua de parca nu as fi fost acolo sad

prieteni uita de mine ca traiesc ma cheama cu ei cand isi aduc aminte

(nu sunt genu ala care sta toata ziua in casa si se joaca pe pc. nu sunt gras si nu am nici cosuri sau mai stiu eu ce probleme de genu... Pur si simplu parca nu exist)

Help!!!

Răspuns Câştigător
| Deleb a răspuns:

Hei
Nu conteaza cum arati, eu am in liceu niste baieti foarte urati, grasi si plini de cosuri, cu ochelari si scunzi, dar sunt foarte populari, toata lumea vorbeste cu ei.
Poate nu ai abordat fetele potrivite, majoritatea sunt asa, incearca sa vorbesti cu una mai timida si eu cred ca o sa mearga bine. Acum cum sa o bagi in seama, te pricepi presupun. La faza cu fetele mai timide e, ca trebuie sa vorbesti tu mai mult la inceput si cu timpul o sa isi faca si ele curaj si o sa devina mai vorbarete. Incetul cu incetul.
Fii mai mereu cu zambetul pe buze (aduce multe beneficii, ai sa vezi) mai ales cand treci pe langa fete.
Imprieteneste-te bine cu colegii tai si ei iti vor face cunostinta cu altii si tot asa, devi mai popular si poate cunosti o persoana de care te vei apropia.
Nu astepta sa te salute altii, saluta-i tu primul si dai dovada de respect si educatie in acelasi timp. Sper ca te-am ajutat cat de cat.big grin

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ee pai vezi asta e dovada ca nu conteaza aspectul cat personalitatea. nu mai astepta sa fii bagat in seama ca poate nu o sa se intample niciodata, baga te singur in seama

| NumaiIdioti a răspuns:

Eu zic sa mai studiezi putin limba romana si dupa te mai asteptam cu noi impresii

| Xayfer explică:

Da fain credeam ca e un site prin care oameni ajuta cu păreri nu prin care sunt criticat sad like for the suport