Eu sincer, las trimite pe tata in mama rusie sa scap de el, si tu incepi sa bazai ca un copil care are detoate?
Eu las trimite departe sa scap de el si sa ne putem realiza.
Cu el acasa nu fac nimic, ne certam mereu, as prefera sa fie departe de mineChiar daca in un fel poate i-as simti lipsa. (sau nu? hehe.)
Sa dus acolo sa iti creeze un viitor.
PRima data cand tata a plecat in Spania aveam varsta de 11 ani, am plans.
Acum i-as face eu bagaju la 21 de ani ai mei
Deh asta e fiecare isi doreste ce nu poate avea, nu?
Mda,dar daca esti baiat destept sau fata(?) vei vedea avantajele,vei vedea ca te maturizezi mai repede,va fi ok,capu sus privirea inainte.
Trebuie doar sa vrei(stiu,e usor de zis,greu de facut) vei vedea ca vei ajunge la vorbele mele mai incolo)Stiu ca e greu,stiu ca nu iti e usor.
insa ia partea buna,numai esti certat de tata,numai esti asa de 'inlantuit' si numai stai cu frica cand faci ceva ca sare cu gura pe tine, te simti altfel. eu cel putin asa ma simt, tatal meu e genu de om care e violent verbal, si nah, tipa din orice ***, cand eram copil ii simteam lipsa, acu rareori..imi doresc sa plece, sa scap de el, insa voi pleca eu pentru ca mi-a distrus copilaria va plati cu varf indesat.
Hei. avantajele sunt ca de acolo el va poate ajuta, pe tine si pe familia ta. crezi ca a plecat de bine ce ii e? :* tatal meu urmeaza sa plece, dupa sarbatori. sincera sa fiu, abia astept! pentru ca as putea avea mai multa libertate, insa ma gandesc ca-mi va fi asa dor. tine legatura cu el. si stai chill. gaseste o ocupatie. vorbeste cu cineva. descarca-te. :* sper ca te-am ajutat macar putin. ai grija de tine >:d
misauratcuviata întreabă: