@Lavinya buna!
Esti intr- o situatie destul de "complicata"...
Asa cum ai spus si tu:daca ii vei spune pritetenei tale acum ceea ce candva vorbeai cu ex-iubitul tau, ea isi va forma impresia cum ca ai fi geloasa si ca vei incerca sa ii desparti.
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa taci cum ai facut-o pana acum.Chiar daca este vorba de prietena ta cea mai buna...ea va fi in situatia sa aleaga pe cine sa creada,pe tine (care ai fost prietena actualului sau iubit) sau pe el...
Ea, acum fiind ilusionata de "ceea ce simte pentru el", credibilitate in fata ei va avea el!
MAI BINE NU II SPUNE NIMIC...
Te pup! Mult succes! 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。
O sa ii zici cand pune capac relatiei ca acum nu o sa te creada doar daca e prietena adevarata ar avea incredere in tine tu stii ce e mai convenabil.
Faci cum crezi u ca e mai bine,eu zic sa ii spui, pentru binele ei.si daca nu o sa te asculte ea o sa sufere, nu tu! si o sai para rau
Daca ea ar fi intr-adevar o prietena buna, n-ar iesi cu fostul tau. Dar, poate la voi a fost o altfel de situatie asa ca aici nu insist. Totusi, fiind fete, si prietene ft bune, ar trebui sa va puteti spune orice, avand siguranta ca veti intelege exact ce vrea cealalta sa spuna, indiferent despre ce este vorba. Daca totusi ai asemenea dubii, trebuie sa stii cum sa pui problema. Asigur-o inainte de a incepe discutia ca ii vei spune acele lucruri cu cele mai bune intentii si roag-o sa priveasca obiectiv toata treaba. Apoi povesteste-i ca nu ai vrut sa o superi si de aceea nu i-ai spus pana acum, si cauta sa o lasi pe ea sa ia o decizie in ceea ce il priveste pe baiatul respectiv. Nu ii influenta decizia! Nu ii impune ce sa creda/ faca! Datoria ta este sa o informezi, si atat! Multa bafta
Salut!
Uite si sfatul meu
"Santajeaza-l" putin pe fostul. Adica spune`i ca daca cumva are de gand sa isi bata joc cat de putin de prietena ta, nici uh nu ai de gand sa stai pe loc si o sa ii spui totul.Asa ca ar fi bina sa aiba grija ce face si cum face.
Daca te ia la misto, si zice ca nu ii este frica de tine, nu ezita sa ii spui prietenei tale toata povestea.
E doar un sfat, uh faci ce vrei
Succes!
@Lavinya...
Multumesc frumos de funda! Nu ma asteptam! Multumesc!
Sper sa poti depasii aceasta situatie...Ai grija de tine! Te pup! Numai bine! Sa fi iubita! 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。
Parea mea Lavinya este ca pe deoparte nu ar trebui sa ii spui pentru ca nu o sa inteleaga de ce i-ai spus tocmai acum, cum ai zis si tu din gelozie.Pe de alta parte ar trebui sa ii spui pentru ca te gandesti la binele ei, si baiatul cu care a fost poate ar vrea o relatie cu ea tocmai ca sa te certi tu cu ea.Nu stiu ce sa iti zic, dar mai bine nu ii spune si las-o sa se convinga singura.Incearca sa iti gasesti pe altcineva care sa tina la tine.
Poi daca vrezi casi bate joc de ea trebuie sai spui.Ca nu degeaba esti C.M.B.P a iei. Pune-i fata in fata si spune-i prietenei tale ce zicea el despre ea. Funda?
Va multumesc la toti pentru sfaturile voastre.Toate sunt bune dar cred ca ''Viento''are dreptate.Decat sa creada ca sunt geloasa, si daca e cum a spus Gabrielle e mai bine sa pastrez pentru mine pentru ca nici ex-iubitul nu o sa-si atinga scopul.Cel mai bine pana acum e sa pastrez pentru mine
Poi da ai dreptate.sunt sigura ca vrea sa isi bata joc de ea.dar mi-am adus aminte ca un baiat care e prieten cu ex-iubitu este foarte bun prieten si cu noi(eu si prietena mea) si a spus intr-o zi ca ex-iubitul vrea sa o faca pe prietena mea sa se indregosteasca de el.iar reactia prietenei mele a fost ceva de genul''nu cred ca o sa reuseasca, sau eu stiu''si a inceput sa zambeasca.Mai este o problema prietena mea il place pe ex-iubitul de foarte mult timp.inainte sa fie impreuna cu mine.acum ea spune ca nu il mai place dar se vede in ochii ei ca minte.deja cred ca nu mai putem fi prietena ca inainte.Eh,daca era sa fie o prietenie adevarata(care rar se intalneste)nu se ajungea aiciasta'i viata!
Eu zic sa incerci sa ii spui pentru ca poate fostul tau pieten numa sa prodite de ea.mai bine spune-i daca iti este prietena:*
O faci sa inteleaga.pentru ca daca o zis chestyle alea de prietena ta`. sigurat vrea doar sa se foloseaska de ea.sau sa iti faca in ciuda