| PBFANMichaelScofield a întrebat:

Buna TPU, am o problema si chiar as avea nevoie de ajutor.Deci eu plac o fata si vorbeam cu ea zi de zi pana cand cand i-am spus ca tin mult la ea, dupa s-a schimbat imediat si a spus ca nu isi doreste momentan o relatie.Ea e clasa a 8a si probabil din cauza capacitatii m-a refuzat dar ce nu inteleg e ca dupa ce mi-am cerut scuze si i-am explicat detaliat ca imi pare rau, incerc sa refac ceea ce s-a stricat iar ea imi spune ca se simte nasol pentru cum s-a comportat.I-am spus ca putem sa luam o pauza o sapt sa ne gandim la ce sa facem si vreau sa va cer parerea.Ce credeti ca s-a intamplat? De ce s-a schimbat asa radical si de ce ma evita? IN FINAL SA MAI PASTREZ LEGATURA CU EA?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca ai luat-o prin surprindere si nu se astepta.
Gandea poate ca o simpatizezi ca prietena, in nici un caz ca-ti place de ea ca fata.
S-a intimidat cand i-ai marturisit sentimentele tale pentru ea si ai facut-o sa se simta prost fara sa vrei deoarece nu a stiut cum sa reactioneze.
Daca ea mai doreste, pastrati legatura, daca nu, atunci da-i pace, las-o asa, nu insista mai mult caci se va indeparta si mai mult de tine.

2 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Mie mi se pare ca s-a speriat la gandul ca tu esti indragostit de ea iar ea nu vrea sa fie cu tine. Daca voia o relatie cu tine, chiar daca nu momentan, ar fi spus. Nu vad ce ai mai putea face, doar sa te comporti normal si sa vezi daca mai doreste sa fiti prieteni, daca asta iti doresti, daca nu, atunci las-o, caci sanse sa iti fie iubita, nu vad sa ai.

| Violleta2022 a răspuns:

Exact ce s-a intamplat!
Adica te-a refuzat si ti-a spus clar ca nu-i intersata de o relatie cu tine.
Da-i pace, ca mai clar de atat nu se poate.