| gabriela2100 a întrebat:

Buna TPU am o problema si nu genul ala: "hey TPU nu-mi da mamica bani"am o problema chiar serioasa in familie si nu stiu cum sa o rezolv stau in casa cu mama bunica si sora mea de 26 de ani si din pacate vrea sa se mute cu chirie cu unul care il cunoaste din liceu si e un drogat si sigur ii va fi greu cu el pentru ca nu se ocupa cu treburi legale si mama i-a spus ca nu e bine dar ea nu intelege si apoi mama s-a dus la ea in camera si a inceput sa planga si bunica iar eu de aseara plang in continuu si nu stiu ce sa cred daca i se va intampla ceva grav si nu o s-o mai pot vedea niciodata? vrea sa se mute peste 2 saptamani....eu am doar 13 ani cum o sa pot sa indur atata suferinta.....va rog sa imi spuneti daca vi s-a intamplat si voua lucrul asta sau daca cunoasteti pe cineva nu stiu sfatuiti-ma multumesc

3 răspunsuri:
| SoranaCs a răspuns:

Vorbeste cu cel/cea mai buna prietena a ei, ca sa ii explice ce face ea nu este de loc bine, abturajul acelui tip o va convinge si pe ea sa sse drogheze.si daca se va muta la el iti dai seama ca nu o sa mai dea importanta familiei de unde a plecat.Dar ea va si regreta pentru ca este tanara la 26 de ani prefera sa faca mancare curatenie si altele ...mai bine ar sta acasa cu voi! incearca sa vorbesti si tu cu ea sa nu se.tu fiin sora ei ar trebui sa inteleaga!

| Fatamuntilor a răspuns:

Iubita, stiu ca iti iubesti sora, dar crede-ma nu prea ai ce face! Cand vei creste vei intelege ca uneori dragostea e,, oarba''. Esti prea indragostit sa vezi defecte celor din jur. Daca mama ta nu poate face nimic, roaga-te la bunul Dumnezeu si poate face o minune.

suntserios
| suntserios a răspuns:

La 26 ani e deja momentul sa se mute de acasa, dar daca situatia e asa cum spui tu, niste telefoane la politie din partea mamei tale ar reolva problemem ilegale a iubitului si poate ii va deschide ochii si surorii tale. e o masura drastica dar daca problema e grava atunci e cea mai buna masura