| DeliaCute a întrebat:

am o problema si nu stiu ce sa fac...ma tot gandesc daca el ma place sau nu si nu vreau sa ii spun nimic, daca as strica o prietenie? noi suntem colegi din clasa 1, ne cunoastem foarte bine.prieteni buni suntem din a 3 a.am stat cu el in banca de 3 ori,radeam,glumeam,ne distram pana cand a intervenit diriginta in fericirea noastra laughing asa, si vorbim pe net, chiar si la scoala.la ael era in spatele meu cu un alt coleg si zice ala:asta cauta pe net intrebari cum sa te cucereasca(imi spune mie prietenul lui)si eu i-am trimis un nume de melodie care se cheama "ah ce ti-as face" si am zis niste versuri mai siropoase(am fredonat)iar el a zis"mersi" si dupa ce l-am intrebat dc mi-a multumit el a zis"lasa".si multa lume crede ca e ceva intre noi, eu ca sa il fac gelos am inventat ca sunt cu in baiat. oare ma place? sunt tare nedumerita...ce ar trebui sa fac!
Funda.

5 răspunsuri:
| Dragooos a răspuns:

Nu cred ca ai facut bine ca i-ai spus ca esti intr-o relatie, in multe cazuri cand auzi chestia asta simti ca se rupe ceva in tine. cel mai simplu crede-ma este sa vorbesti cu el pe internet daca nu ai curaj sa ii spui fata in fata... sad

| DeliaCute explică (pentru Dragooos):

Stiuu feellingul asta.L-am avut si eu cand chiar el mi-a spus ca e impreuna cu o fata anumea.Mi-a starnit mai tare interesul sa il cuceresc.Pana la urma s-au despartit si fara sa fac eu ceva happy.Nu am curajul sa fac asta ...imi e frica sa nu stric o prietenie foarte draguta.

| Dragooos a răspuns (pentru DeliaCute):

:3... atunci ramaneti prieteni si. daca el intrece limita baga-te pe el laughing sau fa-l pe el sa iti propuna astawinking prin annumite gesturi (dragute) laughing

Nu stiu exact...e asa ce ciuudat.un prieten de al lui(care mi-e coleg si ala)mi-a zis ca ma place(am cam facut schimb de informatii cu el laughing ca si el o place pe prietena mea)si dupa ce a aflat ce a zis prietenu' lui mi-a zis ca nu ma place si deja se simtea rusinat si deranjat, mai mult in disperare. dupa s-a mai indepartat de mine, am incercat sa vb cu el si a mai trecut

Cum sa il fac sa imi propuna?laughingnici asta nu stiu