| 2l3xandra a întrebat:

Buna TPUcrying

am o problema si nu stiu ce sa fc

v-am mai povestit de cernat toate bune si frumoase nu mi-a mai cerut bani si daca imi cerea nu ii dadeam eram hotarata

ne intelegeam din ce in ce mai bine pana saptamana asta luni eram la etajul 3 cu o fata si un baiat un amic bun si aveam un scoci in mana si fce da`mi`l si mie putin eu inconstinta i l`am dat si fraieru` m`a infasurat in scoci abia l`am scos din par in fine nu isi cere scuze si ne impakm intr-un fel mai vbeam asa si astazi il vad pe mess vbim un pic si dupa il intreb daca e suparat pe mine ca in ultimele zile se poarta ciudat cu mine si raspunsul lui a fost urmatorul : fa p tine nimeni din lik nu te suportaangry iar raspunsul meu catre el a fost: asta crezi u, oke nu voi mai vbi cu u ca sa nu`ti mai fc atatia nervi daca nu ma suporti asta e

acum am nevoie de ajutor pentru ca nu ma pot opri din plans... mi`e aiurea sa`mi spuna ca nu ma suporta 1000 si ceva de pers si mai ales ca il credeam prieten

Răspuns Câştigător
| Candessance a răspuns:

Serios? asta este ceea ce vrei. un. baiat ca asta? cu siguranta meriti mai mult nu lasa sa te intimideze...invata ca aceasta lume e grea,. si in viata tu conduci.nu o lua pe scurtaturi.incearca sa rupi orice legatura cu el. te rog nu spune nu.pentru ca el nu merita.primul pas ar fi sa renunti la discutiile pe mess care iti provoaca plansul. poti incerca ignorul sau mai bine respingerea, apoi concentreaza-te pe altele.curand vei gasi pe cineva care sa merite. iar el. ei bine isi va face crize vazand ca nu il bagi in seama!

0 răspunsuri: