| USwinter a întrebat:

Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv! De un timp nu suport sa fiu murdara sau sa ma simt murdara! Cu o zi in urma m-am spalat pe par si azi m-am jucat cu un caine si ma mananca capul(cainele este vaccinat, sanatos).E greu de inteles dar nu suport cand totul e murdar,(de exemplu:pe covor sunt tot felul de firmituri si chesti chiar si dupa ce aspir bine, sau pe cearsaf apar firmituri de nu stiu ce)si nu stiu cum sa fac sa fie totul curat si sa ma simt tot timpul curata.Hainele le dau des la spalat pentru ca totusi ma duc in lume, microbi, imi patez hainele cu nu stiu ce etc.
Ma mananca si pielea.
P.S.In casa nea nu este praf sau mucegai este chiar curat doar ca mai scap cate o firmitura de mancare sau se aduna murdarie pe covor, dar in rest e curat, aerisit
Deci cum sa fac sa ma simt tot timpul curata?
O sa credeti ca sunt exagerata dar chestia asta cu microbii si praful si mizeria ma enerveaza!
Si inca o intrebare:de cate ori ar trebui sa ma spal pe par daca il am tuns bob? de explu daca ma spal zi dupa zi are ceva?

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sunt multe persoane cu obsesia asta vizavi de microbi, e ok.
Daaaa, parul trebuie spalat cam de 2-3 ori pe saptamana, nu mai des ca afecteaza scalpul. Zilnic e cel mai nociv

| Vanishgold a răspuns:

Am aceeași problema ca și tine, de ani buni sunt obsedată de curățenie, de ordine și de multe ori exagerez, dar realizez târziu. Eu nu am reușit să schimb asta și într-un fel să știi că e bine să fii așa câteodată, altădată nu prea. Părul și eu îl spăl zilnic pentru că altfel nu pot să dorm, dar normal ar fi odată la 2-3 zile.