Pai.nu cred ca il placi.Nu incurca iubirea frateasca cu dragostea. Uite ce am gasit:
Ai o relatie extraordinara de prietenie cu o anumita persoana, iar asta dureaza de foarte multa vreme.Stii ca te poti baza oricand pe persoana respectiva, indiferent de ora sau ziua la care apelezi la ea. E tot timpul alaturi de tine si iti ofera toata bunastarea spirituala de care ai nevoie. Dar ce te faci cand ti'ai dat seama ca persoana care iti e prietenul cel mai bun are potential de viitor iubit? Si cand iti dai seama cat de geloasa esti pe iubita lui? Oare chiar te'ai indragostit sau confunzi sentimentele? Foarte multe relatii de prietenie intre adolescenti ajung sa se strice tocmai din cauz faptului ca acestia confunda sentimentele. O relatie buna de prietenie, care merge ca unsa, trebuie sa ramana la nivelul la care este, fara sa fiti nevoiti sa treceti la stadiul de iubiti, indiferent cat de multa afectiune va purtati. Daca ati fi vrut sa fiti iubiti ar fi trebuit sa incercati de la inceput, da cand v'ati cunoscut. Daca va intelegeti insa mult mai bine in calitate de prieteni, nu stricati asta printr'o viitoare relatie esuata.Sentimentul de iubire frateasca se confunda foarte usor cu cel de dragoste...
Take care!
Daca il iubesti pe iubitul tau nu ai de ce sa iti faci griji.Probabil esti aproapiata de acel prieten, daca va povestiti totul, simti ca te intelege. E normal sa placi o astfel de persoana.Si eu cand aveam prieten imi placea aspectul fizic altor baieti, sau interiorul lor, dar nimic mai mult.Asta cred ca ti se intampla si tie, nu ar trebuie sa strici o relatie de 3 ani doar pentru asta.Bafta:*