| TurliucAdrianFrancis a întrebat:

Buna,TPU.Am o problema si sper sa primesc ajutor.E vorba de prietena mea, impreuna cu care sunt de o saptamana.De cand ne-am cuplat,nu ne-am intalnit decat o data si ea este plecata, deci nu o voi vedea inca 2 saptamani.In primele 5 zile vorbeam toata noaptea la telefon si eram foarte afectivi unul fata de celalalt,insa acum simt ca ne indepartam, deoarece nu apucam sa ne vedem. Daca mai rezistam asa 2 saptamani, totul va fi bine deoarece apoi ne vom putea vedea in fiecare zi.Totusi,cu toate ca imi promite ca va fi bine, nu stiu ce sa cred.Ne-am indepartat foarte mult in ultimele 3 zile,mai ales ea.A inceput sa se enerveze pe mine des, desi nu fac cine stie ce greseli.Ne cunoastem de peste un an, si de atunci a fost o scanteie permanenta intre noi.Nu as vrea sa o pierd.Ce ar trebui sa fac,mai exact, ca sa fie bine?

Răspuns Câştigător
| Andreeaandreea1994 a răspuns:

Eu zic sa mai astepti o perioada de timp si daca comportamentul ei este acelasi, poarta o discutie serioasa cu ea in care sa-i zici tot ce ai pe suflet si sa stabiliti ce sa faceti mai departe.Incearca sa vorbesti asta fata in fata cu ea sa-i vezi reactia.

0 răspunsuri: