"profesorii sunt foarte exigenti..ne predau mult si daca nu stim ne dau 4"Pai si tu ce ai vrea, sa va dea 10 daca nu stiti?
Ma rog, ideea e ca mai bine te adaptezi in mediul asta relativ nou, te cred ca era mai usor la scoala ta veche, dar vei iesi mai bine decat colegii tai vechi, care au ramas in mediul acela familiar si nu vor invata sa se adapteze in viitor.Adica hiar daca ti-e mai greu acum, poate peste cativa ani iti vei aminti de perioada asta si te vei gandi ca exagerai.
Ai spus ca la scoala asta sunt numai persoane "increzute, ciudate si egoiste", nu pot sa cred ca toti sunt asa, incearca sa gasesti pe cineva mai timid sau care pare ca seamana cu tine si imprieteneste-te cu el.
Daca totusi ti-e mult prea greu ar trebui sa vorbesti cu parintii tai si sa-i rogi sa te mute inapoi la vechea scoala.Si ce daca toti te vor intreba de ce ai plecat? Macar vei fi din nou alaturi de prietenii tai vechi si intrebarile vor inceta repede.Bafta oricum!
O întrebare am pentru tine : În viață când vei da de greu o să dai fuguța în trecut pentru că a fost mai bine? Ceaa ce e imposibil . Adaptează-te noii tale școli și încearcă să-ți faci câțiva prieteni.Nu cred că toți elevii sunt cum ai descris mai sus. Totul va fi mai bine după un timp.
P.s: De ce te-ai mutat la această școală, dacă îți plăcea la fosta?
A fost decizia parintilor
Ei știu ce e mai bine pentru tine.Cum am mai spus: adaptează-te.
Uite,in locul tau mas muta la vechea scoala pentru ca acolo din cate zici tu sunt persoane mai putin increzute si daca tie te mai bine la vechea scoala du-te la ea.Ca te vor intreba de ce ai plecat, asta-i partea adoua.Ideea e ca tu nu trebuie sa le dai explicatii elevilor, doar profesorilor cas profesori trebuie sa stie si ei de ce au pierdut o eleva si de ce se intoarce. Daca colegi din clasa de la tine tiar fi prieteni9 adevarati nu tier cere explicatii de ce ai plecat si de ce te-ai intors.Mutate la scoala veche,iti va fi mai bine.
Asta este parerea mea. Sper sa te ajute cat de cat sa faci alegerea corecta, dar eu nu te imping de la spate, faci vrei, cum vrei, unde vrei.
Eu iti propun sa te muti la vechea ta scoala, si chiar daca toti profesorii te vor intreba tu le vei raspunde prompt:"M'am mutat pentru ca am crezut ca va fi mai bine acolo, am crezut ca profesorii sunt mai buni si se face mai multa carte", sau pur si simplu"Scoala aceea este mai buna". Bafta:*!
Știu cum ești!
am avut aceeași problemă la mine era altfel, purtam și ochelari și mai eram poreclită aragaz cu patru ochi eram ceva de genul forever alone
profesorii erau buni! dar mie mi se păreau aspri iar colegii nici nu mă bagau în seamă, cu timpu am devenit cea mai deșteaptă și eu eram în centrul atenției tuturor și acum sunt! și acei care mă ignorau nici o privire nu văd de la mine )) așa va fi și în cazul tău!
baftă la școală!