| Anonim0100 a întrebat:

TPU! Am o problema stiu ca suna ciudat dar imi este frica de bataie in general violenta adica imi este frica sa dau cu pumnul picioarie etc. Cand sunt provocat las de la mine las capu in jos si plec dar daca e insistent ma intorc la el si i dau pumni picioare ( am vazut never back down si de acolo am invatat stilu ala de bataie de strada ) Repet nu sunt bataus imi este frica de violenta dar daca ma oblici recurg la ea si devin foarte violent ps 14 ani si imi bate inima foarte tare o fi de-la frica? atunci cand sunt in conflict cu cineva. Voi ce ati face in locul meu ati lasa capu in jos si ati merge mai departe sau la-ti lua la bataie?

Răspuns Câştigător
| songoku29 a răspuns:

(nu la-s bate de ar face pe el, ca daca bati pe cineva iti vaci un "renume" si nu mai sare nimeni sa te bata)

3 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Inseamna ca le cauti sau le provoci

| BaSStY007 a răspuns:

M-as duce la un sport sau ceva ......stiu si eu Karate, Kong Fu, Box. Daca nu vrei antreneaza-te si tu acasa, fa-ti sau cumparati un sac de box, antreneaza-te cu tatal tau sau cu un prieten sau descarca-te ca nu poti lovi pe cineva dand in altceva (cum ar fi un sac de box sau o perna)sau du-te sa un fotball cu your friends ca sa uiti.:d

| Anonim0100 explică:

Am sa incerc, multumesc tuturor!