| Marrythenight a întrebat:

Buna TPU.
Am o problema. Sunt cu un baiat de o luna si cateva zile. Inainte, e l a fost cu o fata, 8 luni. Suntem toti 3 din acelasi liceu. Acea tipa l-a inselat, il mintea.Acum, nu il lasa in pace, ii trimite mesaje, ii lasa pe ask, cu anonim, chestii cum ca ii e dor sa il tina in brate, ca l-a lasat pentru ca a fost proasta etc.El s-a enervat cand a citit ce a zis aia. Pe mine m-a facut panarama,se uita dupa mine mereu, cand trecem una pe langa alta, se izbeste in mine.El a zis ca e proasta,invidioasa, si ca vrea sa ne desparta, si sa nu o bag in seama, ca el doar pe mine ma vrea, si ma iubeste. De craciun a venit la mine, sa faca cunostinta cu ai mei... e foarte atent cu mine, mereu incearca sa nu ma supere... cu toate astea, ma deranjeaza ce face fosta, si am impresia ca incaa tine la ea cu toate ca el a zis ca nu are nicio treaba cu ea ca prostia se plateste. Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

N-ai ce să faci. Lasă situaţia să se desfăşoare până rămâne fără combustibil. Oricum, e strict problema lui asta. El trebuie să şi-o rezolve.

| h3r a răspuns:

Poate ați grăbit și voi lucrurile, nu e de mirare că s-ar mai gândi la ea. Oricum, el știe că te deranjează, ține de el cum rezolvă treaba asta, nu încerca să-i scoți ochii pentru asta, așteaptă să vezi cum vor fi lucrurile.
Are și dreptate, prostia se plătește, iar ea merită doar indiferență. Tu ai locul tău acum lângă el, profită de el, fi indiferentă cu fosta și arată-i lui că nu renunți pentru una ca ea. Dacă e dispus să fie cu tine va aprecia că nu o mai bagi în seamă, iar relația voastră va continua cu bine.

| XxTerrorxX1 a răspuns:

Tu nu prea ai ce sa faci. Poate peste catva timp aia se va da batuta si nu il va mai enerva. Lasa-l pe el sa isi rezolve situatia