| andreea2011 a întrebat:

am o problema...sunt doua fete la scoala, de fapt doua tute(sa nu ma credeti rea, dar asa sunt)eu port ochelari si al ora de sport mi am lasat ochelarii in banca, ca trebuia sa ma schimb pentru ora, ele ca doua tute au luat ochelarii si si au facut poze care le au pus pe facebook.Si una a spus ca eu alerg asa de incet incat nu o sa o prin nikiodata, da chestia e ca am luat o pe aia lalta foarte tare de cap si de piele, adica pur si simplu i am bagat unghiile in carne... dar cel mai rau este ca am nervii foarte sensibil si stiu de ce sunt in stare si mi-e frica sa nu se intample ceva Doamne fereste! Si ele tot timpul imi pun nervii la inecrcare, imi spun tot felul de lucruri urate si imi abt tot felul de apropouri.Si va rog, ajutati-ma chiar am nevoie de ajutor.Am inecract sa vb cu parintii mei, dar ei spun ac nu este nimic si ca o sa ma obisnuiesc, ca asa sunt oamenii. DAR, CHIAR NU MAI POT TRAI ASA, TOATA CLASA MA BATJOCORESTE SI SPUN LUCRURI URATE, si eu nu stiu ce sa fac! inca o data, ajutati-ma!

3 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Ignora-le si daca vor vedea ca nu le mai raspunzi la provocari or sa se plictiseasca si or sa isi gaseasca alta victima. Fii indiferenta la orice spun chiar daca in sinea ta te deranjeaza. Cu cat te vad ca te doare mai tare cu atat insista sa te supere si mai tare! Nu le mai da satisfactia asta. Incearca sa vorbesti si cu dirgintele/a, si daca o sa se ia de cateva ori de ele or sa se potoleasca. Sa le ameninte cu scaderea notei la purtare si apoi o sa vezi ce cumintele vor fi :* Bafta!

| stefanadoareu a răspuns:

Nu le mai baga in seama, ca asa o sa isi dea seama ca isi pierd vremea batjocorandute. Asta m-a sfatuit mama sa fac si e psiholog.

| Laura a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=WGkJbvORTic
Nu m-am putut abține