Ok! cHiAr iti inetleg situatia. Nu te impacienta. Pur si simplu spune-i mamaei tale ca toti colegi ati au plecat si ai facut si tu acelasi lucru ca sa nu te creada o tocilara sau imi stiu eu ce. CeL mai bine e ca de acum inainte sa nu mai faci chestia asta, daca tot regreti asa de mult.Nu te mai lua dupa colegii tai. Fi tu! Daca ei nu et apreciaza e treaba lorIn plus ai putea sa-i explici si dirigintei tale ca nu vroiaia sa ramai singura in clasa ca sa rada toti apoi de tine cu remarci de genu' :Ia uite-o si p-asta, nici sa chiuleasca de la ora cand o facem toti nu e in stare
Mult succes... Dar oricum sigur mama ta te va certa un pic, de aceea va trebui sa-i zici ca pe viitor nu o sa mai faci
Buna! e normal sa incepi sa chiulesti. oricat de silitoare ai fii, esti adolescent. e mai bine sa vb tu cu mama ta si sa ii explici situatia.astfel,la sedinta, nu va fi "socata" de absentele tale.nu trebuie sa iti fie frica de reactia ei, doar nu te va omori.cand esti singura cu ea, incearca sa aduci vorbe despre sc, despre sedinta, si explica-i ca din diferite motive(te-a durut burta, ai plecat cu colegii)ai facut cateva absente. poate la inceput se va supara, dar dupa, stiind ca tu esti o eleva silitoare, va intelege.toate mamele se cam supara cand fii/ficele chiulesc, dar dupa le trece supararea; incearca sa vb cu ea cu calm si vei vedea ca lucrurile se vor rezolva;
Daca sti la acea materie poti sa chiulesti cat vrei...De exemplu la info mie imi preda word-ul excel-ul ce are un pc in interior etc... stiu lucruri si de 5 ori mai grele asa ca decat sa ascult cum tipa nebuna de profesoara ca la facut pe unu sa planga cea ce e penibil.mai bine qulesk
Nu e bine sa faci ce face turma. scuze, stiu ca a sunat urat. Fa ce iti spune inima. Si legat de absente, cel mai bine e ca mama ta sa stie de ele dinainte sa se duca la sedinta ca sa nu ramana pe acolo cu gura cascata. Chiar daca o sa se supere, asa e cel mai bine, crede-ma, o stiu de pe propria piele. Mama ta e cel mai bun prieten, pune-o in garda.
Diorrus întreabă: