| ஐŞtíũíŧōäŗєääAЙDŞtíuíŧoarєaღ a întrebat:

Am o problema uriasa si sunt asa de panicata sad saptamana care vine plec in Grecia dar eu cand o sa ajungem acolo o sa fiu pe stop... as putea sa-mi cumpar ob dar mie atat de frica pentru ca nu am incercaf niciodata sad imi vine sa plang
... totul e organizat. plus mai mergem si cu niste prieteni de familie. pana la urma cred ca o sa-mi cumpar ob. dar credeti.ma imi e foarte frica. am 14 ani... va rog sa nu radeti sad

3 răspunsuri:
| Spoiled a răspuns:

Buna!
Nu te mai speria, nu e chiar asa grav. Eu nu am folosit niciodata ob dar am auzit ca e foarte bun, asa ca iti poti cumpara fara nicio grija happy
Distractie placuta!

| Ale07 a răspuns:

Nu folosi OB! In niciun caz! Doar daca nu mai esti virgina. Pai foloseste tampoane,asta e! Toate femeile trec prin asta,nu trebuie sa fii rusinata si panicata. In plus,ia-ti asorbante care sa nu se vada daca mergeti la mare. Oricum,in apa se opreste,nu mai curgehappy. Oricum, poti vorbi mai multe cu mama ta! Dar daca iti este rusine, asculta-ma pe mine! Stiu cum e situatia, nu e grav deloc. Asa am fost si eu intr-o excursie si eram pe stop. Si am folosit tampoane, dar nu ne-am oprit mai deloc pana am ajunslaughing) Si m-am patat aproape pana la genunchi x_x.Asta e! Fetele au spus ca ce sa facem? Si ama vut o haina lunga si a fost ok, niciun baiat nu a banuit nimic. Oricum cand am ajuns m-am schimbat.Si daca ar fi banuit, ce?! Doar e un lucru normal... Deci nu trebuie sa fii rusinata!
Distractie placuta! :*

Nu vreau sa ma patez pentru ca, cand o sa ies din apa o sa fiu rosiecrying