| Traficantadeacadele123456 a întrebat:

Am o problema(va rog din tot sufletul sa cititi tot), eu tocmai am terminat clasa a8a şi media de pe toţi anii imi este de ajuns pt a intra la un profil uman, dar... Am rămas corigenta la matematica sad, profesoara a sunat-o pe mama zicandu-i ca ii pare rau pt ce a facut si ca trebuia sa ma treaca etc., dar acm nu mai are ce sa faca pt ca deja s-a încheiat anul :'(... La mn in familie stiu de dezastrul acesta doar 7 persoane si am rămas la ideea ca nu vom mai spune nimanui din familie de chestia asta... Deci va trebui sa mint ca am intrat in examene si va trebui sa inventez nişte note... Ma doare sa ii mint aşa ( eu voi intra in etapa a3a ). Mama a vb cu directoarea unui liceu mai slab si imi păstrează un loc la profilul"turism si alimentaţie), specializare tehnician in gastronomie... Imi e frica ca fostii colegi sa nu mai spuna si altora care ma cunosc de situaţia mea ( orasul in care stau e unul mic si toată lumea cunoaşte pe toata lumea) Ce sa fac? Funda...

1 răspuns:
| MirelaNicoleta a răspuns:

De ce sa minti? Munciuna nu aduce nimic bun, capul plecat sabia nu-l taie. Cum crezi tu ca te simti mai confortabil! Turism si alimentatie e vorba de un liceu in Bucuresti? Viilor? Eu la facultate eu am invatat turism atat de mult mi-a placut si imi place. Daca vei ave ocazia intra la turism vei invata multe acolo. Meseria ti-o vei stabili la facultate, poti face liceu de turism si sa te duci la ce facult vrei tu :limbi straine, matematica, informatica.
Iti diresc mult succes!