| SportBoy a întrebat:

Am o problemă! Vă rog sa citiți tot! Deci, eu am stabilit cu diriginta și cu șefa clasei că în fiecare săptămână voi sta în alt loc.Eu săptămâna trecută am stat lângă o fată și acea fată chiar se poartă foarte frumos cu mine. Săptămâna care vine trebuie să stau cu un băiat.Problema este ca eu nu îl sufăr deloc! Ultima dată când am stat cu el în bancă tot îmi cerea temele, mă insulta ca gura mea miroase urât deși eu mă spăl în fiecare zi pe dinți și mă tot lovea cu anumite lucruri.Eu acum aproximativ trei săptămâni am fost de seviciu cu el(noi facem în ordinea de la catalog)și el spunea că făcea toată treaba și stăteam mai mereu degeaba și nu era așa! El spunea asta doar ca să fac eu de servici o săptămână si ca să vadă că voi suferi din cauza asta! Până la urmă nu s-a mai întâmplat asta.Ok,deci problema este că nu vreau deloc să stau cu el în bancă,că își și bate joc de mine! Deci,ce pot să fac? Să stau cu el și să-l suport o săptămână întreagă? Eu sincer aș vorbi cu diriginta și cu șefa clasei să mă mut definitiv lângă acea fată(nu vreau să par deloc egoist)doar că eu sunt mai timid și mi-e frică că mă voi bâlbâi și că mă voi face de toată cacaua sad.Că mai este și un băiat care își dorește să stea cu băieții(acel băiat de mai sus stă cu băieții). Deci, ce mă sfătuiți să fac? Ofer fundă. happy

2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Vorbeste sa stai cu fata respectiva. Le spui ca nu te intelegi de loc bine cu cel langa care trebuie sa stai (fii pregatit sa explicit de ce), iar fata a avut o influenta pozitiva asupra ta. Cine cere nu piere!

| SportBoy explică:

Menționez că acel băiat care vrea să stea este (fostul)coleg al acelei fete cu care vreau să stau.