Nasooool. pai vorbeste cu mama ta intr-un moment cand e mai fericita si calma ca sa nu se enerveze prea tare. dupa du-te la diriga si povestete totul. nasol e ca nu ai dovezi. incearca sa scoti dovezi clare.mama ta sa stiu ca nu o sa fie chiar senina cand o sa afle tot dar spune-i toata povesteavde la bun inceput si fiecare detaliu.nu e chiar roz situatia, totusi o sa inteleaga. iar sem viitor ia note bune la scoala.(mai bune decat astea)
Îmi pare rău să aud asta.Ai note bune să şti.Dar 7 la purtare!? Ce ai făcut? În orice caz eşti o fată deşteaptă, păcat că eşti într-o clasă de rahat.
P.S. Ca prieten te sfătuiesc să te muți la o altă şcoală. Până nu ajungi sa ai 5 la purtare.Şi ar trebui să-i spui mamei.Fi sincera.Îți doresc succes cu scoala si baftă cu problema asta.
Multumesc, nu am facut nimic de am luat 7, pur si simplu colegii sunt de rahat, nu stiu cum sa ii spun mamei sunt blocata total, nu stiu ce sa ma fac sunt intr un adevarat necaz, off
Imi pare rau de tine sincer
Ca prieten te sfatuiesc să-i spui mamei tale şi să încercați să rezolvați problemele cu dirigint/a ta.
Nu ai procedat bine ascunzându-i aceste lucruri mamei tale.Trebuia de la inceput să-i spui ce colegi de rahat ai.Astfel te muta din scoala sau clasa si nu aveai 7 la purtare.Nu ai alta solutie decat sa te muți
Baftă
Nu se poate sa ma mut pentru ca am mai fost la 2 scoali apoi m am intors inapoi, si directorul nu ma mai lasa sa plec pana in clasa a 8 a, si nu stiu ce sa fac vineri e sedinta si poate miercuri ii spun mamei, i am explicat azi la dirigintie dirigintelui totul si el a spua,, bine, sa vina mama'', deci am un diriginte de tot rahatul si nu stiu ce e de facut, am cosmaruri noaptea, crede-ma, deci sa zicem ca ma uit intr-o poza din vara si ziceam ca atunci nu eram in acesf,, pericol'', eu zis sa imi dovedesc nevinovatia miercuri cand are dirigintele ore, si il contrazic la orice zice, daca ii povestesc o pauza intreaga oare poate sa mearga?
Fratee... eu in clasa a5a cea mai mica nota a fost un singur 6! Cum sa ai 1 in teza la ROMANA?! DA, cu siguranta se v.a supara maicata ...in cazul in care nu ai o mama careia nu.i pasa.