| Alexiabkct a întrebat:

Am o problemuță si as vrea sa ma ajutati.Pai totul invepe de cand bunicii mei s-au mutat la mine acasa.niste probleme nu mai conteaza(am o casa mare adica ma refer nu e vorba de spatiu )dar bunicul meu doarme jos intr-un dormitor doar al lui,iar eu,bunica, mama si tata dormim sus la etaj.Si eu sunt nevoita sa dorm cu bunica pentru ca nu are unde,faza ca acum cativa ani voiam sa stau cu ea si eram entuziasmata ca dormea cu mine,dar acumam mai crescut si sunt cam mare vreau camera mea daca ma intelegeti si este enervantaaaa! Sincer eu daca ii spun ca vreau sa vorbesc cu cineva la telefon (prietene)si mna intr-un fel sa se duca in living se supara practic pune bot, na in curand lucrurile ar trebui sa se rezolve dar momentan mai am luni de stat cu ea si e disperant mai ales cand stiu ca toate peietenele mele au camera lor si na eu stau si dorm cu bunica

Răspuns Câştigător
| andrada2222 a răspuns:

Bucura-te cat timp mai petreci cu ei fiindca va veni ziua cand o sa regreti si o sa vrei sa mai dormi cu bunica ta si sa fi cu ei. este o chestie temporara se va rezolva

| Alexiabkct explică (pentru andrada2222):

Stiu asta..doar ca mna dorm de ani buni cu ea si na, mi-ar placea mai mult sa fie la casa ei si sa ma duc sa o vizitez decat sa doarma non-stop cu mine.

1 răspuns: