| Libelle a întrebat:

Am o propunere:haideti sa propunem adminilor sa mai faca o categorie pe site, si anume Matrimoniale, sau in loc de plimbarescu sa puna Sentimente.ro.Ce naibii...de ceva timp am scapat de forumistii su gothic sau gbx si au aparut cat mai multe propuneri de dragoste, partide de sex, etc...
Pai unde suntem? Nu e nimic rau, pui o intrebare, vrei sa cunosti oameni noi, dar nici chiar asa, azi am vazut peste 10 intrebari in care vroiau prietena/a, ceva de genul``baiat simpatic, 180 cm caut fata draguta sa vorbim pe orice tema``sau mai era unu care vroia sa discute cu o fata virgina despre diverse lucruri. Unde ajungem in ritmul asta? TPU o sa ajunga jos de tot, o sa se adune toti cocalarii si ptizipoancele, bosii si printesele...

3 răspunsuri:
| Marry:X a răspuns:

Buna.Ai dreptate.Sa strangem cat mai multe voturi si sa vorbim cu Raluca pentru ca TPU este un site respectat, de bun gust si nu am vrea sa fie invadat de tot, de toti microbi societatii.Pa,pa.

| anka a răspuns:

Sunt de acord cu tine. Macar daca s-ar limita la a posta la rubrica dragoste si sex insa se intind peste tot. Bravo pentru initiativa.

| Ady93 a răspuns:

Sunt de acord cu tine, ar trebui sa putem da report la intrebarile gen matrimonial.

Întrebări similare