Hei. desparte`te de el. un astfel de baiat nu te merita. nu vreau sa fiu rea, dar nu te prea iubeste in cazul acesta. cel mai bine ar fi sa te desparti de el si sa mergi imi departe. sau daca ar avea o eplicatie foarte buna, poate mai merita o sansa daca nu i`ai dat prea multe in ultima vreme. A ierta inseamna a evolua. sper ca ti-am fost de ajutor. mi-ar prinde ft bine o funda.
Pai daca ai vazut ceea ce face pe mess, poate sa faca si in realitate. parerea mea e ca mai bine cauti pe altcineva care sa tina la tine nu sa te aiba ca rezerva
Asta e inselaciune clara,cum poata sa zica el "te iubesc" daca pe langa tine mai flirteza cu alte fete? Nici macar nu se merita sa ii ceri vreo explicatie,imediat desparte-te de el,nu te merita, tu il iubesti, iar el...Bafta,in primul rand iubeste-te pe tine si dupa aia pe oricine, nu merita sentimentele tale
Bună! Am avut o situație similară... nu neapărat că se dă la alte fete poate vrea să pară că nimeni nu-l ține sub papuc ori chiar e un insensibil căruia nu îi pasă de sentimentele tale. Te sfătuiesc să salvezi acele conversații și să le aduci ca motiv pentru despărțirea TA de el. Sper că te-am ajutat mult noroc și să mă informezi ce s-a întâmplat. Ceau! Ceau!