anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, TPU! Am o relaţie de aproape patru luni. El mi-a greşit mereu, e super gelos, posesiv, nu mă lasă să port haine decoltate sau scurte. Se supara din orice. Mereu l-am iertat, dar, simt că nu mai pot. Nu știu dacă mă iubeste, nu știu ce să mai cred.
Ce să fac, ajutaţi-mă, vă rog!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De fapt nu vad sa-ti fii gresit cu ceva, doar ca nu face ceea ce ai vrea tu sa faca, adica sa fie vreun papa lapte probabil, sau sa te lase sa te imbraci ca la discoteca cand iesi afara pe strada, ori la plimbare.
Comportamnetul tau nu denota ca l-ai iubii sau ca ti-ar pasa, dimpotriva, nu vad decat frustrare ca nu te lasa sa faci ce vrei, ceea ce denota, ca nu-ti pasa de el, ci doar de tine si de cat de goala vrei tu sa iesi, ca sa impresionezi probabil alti baieti.

Cand iubesti cu adevarat, esti dispusa sa faci compomisuri de dragul celui iubit!
Esti dispusa sa renunti cu usurinta la ceea ce altadata era obisnuinta, esti dispusa sa te schimbi pentru persoana iubita. Dar tu nu esti dispusa deloc, de aceea iti spun: asta nu este dragoste, nu cel putin din partea ta.
Dar stii ce? Dragoste cu sila nu se poate, asa ca, da-i liber baiatului, macar sa-si gaseasca una care sa-l iubeasca, iar tu, fa-te libera fetita pentru baieti, ca de fapt asta vrei, sa nu te ingradeasca nici unul, cand vrei sa te distrezi cu mai multi.

| Nemessys a răspuns:

Cred ca cere mai multa iubire... Sau totusi vrea mai mult. Ca tu intr-un fel sa-i demonstrezi ca nu l-ai insela sau alte chestii.

Totusi, incearca si tu sa fii super posesiva. happy Sa vada si el cum e. Oare suporta? big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Otto19 a răspuns:

Incarca sa fi mai draguta cu el, mai iubitoare, poate nu ii ofera destula iubire persoanele din jur, vorba aia ce e al meu e al meu, arata-i ca nu trebuie sa aiba motive de gelozie nu mai rade in fata lui cu alti baieti si etc, iti spune asta un baiat care face uneori acealasi lucuri

| Adiadelaqwerty a răspuns (pentru Otto19):

Nici nu mai vorbesc cu alţi băieţi. Am renuntat la prieteni pentru el. El știe că îl iubesc enorm de mult. Mereu îmi mulţumeşte pentru iubirea pe care o primeşte