Stiu ca e greu sa ii zici ce i-ai zis dar este foarte bine. Iti zic din proprie experienta ca aceasta "sora" o sa ajunga sa fie mult mai mult de atat daca continua sa vorbeasca asa cu ea ^^ Mai bine nu-ti pune sperante ca o sa te sune inapoi fiindca, in situatii de genu mai degraba renunta la iubita decat la "sora"
Acesta este unul din riscurile unei relatii la distanta. Daca ar fi ceva serios intre ei nu ti-ar fi dat parola de la el.Totusi,e posibil ca nici cu tine sa nu fie ceva serios.Sa fii si tu, ca si altele, una din fetele cu care vrajeste el pe Facebook.
Ideea ta este si raspunsul la intrebare, eu nu pot sa zic la nici un prieten foarte bun ca il iubesc ci doar iubitului meu
Nu rad, dar de amuzat ma amuz. Ideea ta este buna, dar mai buna ar fi daca ai cauta un baiat loco.
Relatiile la distanta se deterioreaza in timp si daca esti iubita lui ai tot dreptu sa fii geloasa mai ales ca iti da motive... intraba-l daca mai vrea sa continuati si dava nu vrea, sa macar sa iti spuna sa nu te tina asa.