anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o relatie la distanta de un an si 3 luni. Sambata asta o sa ne vedem la mine in oras si ma gnadeam ca ar fi timpul ca ai mei sa imi cunoasca iubitul. Am nevoie de sfaturi, pentru ca am foarte mari emotii. Este primul baiat pe care il prezint parintilor. Eu am 17 ani jumate.

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Spune-ne de cate ori v-ati intalnit pana acum si de ce crezi ca trebuie sa-l primesti in casa.

| lamarousse a răspuns (pentru neutrino):

Ne-am vazut de cel putin 10 ori laughing e o relatie bazata pe increre, respectsi comunicare si bineinteles, iubire. Ne-am vazut face to face inainte sa fim impreuna. Ma gandeam ca dupa aproape un an si jumatate ar fi ok ca parintii mei sa il cunoasca. El insista de ceva timp sa ii cunoasca. Nu e genul de relatie "toti 4 sunt fericiti" chiar daca e la distanta. Ar trebui sa se cunoasca, deoarece in curand vine revelionul si majoratul lui si ne-am dori sa petrecem revelionul impreuna, iar despre majorat el nu concepe ca eu sa nu fiu prezenta.

| neutrino a răspuns (pentru lamarousse):

E baiat destept si pragmatic.

| SkyPilot a răspuns:

Relatiile la distanta se pastreaza foarte greu. Sper ca l-ai cunoscut personal, pentru ca daca nu l-ai vazut pana acum sansele ca in realitate unul din voi sa nu il placa pe celalalt sunt imense. Gandeste-te un pic la ce se poate intampla in viitor, chiar crezi ca este cazul sa il prezinti acum parintilor si poate ca in 6 luni nu mai sunteti impreuna?

| NoName0x0 a răspuns:

E cam devreme. El cati ani are? Mai asteapta macar pana la un numar mai mare de intalniri, persoanele au comportamente diferite la telefon,/pe facebook si face to face. Asteapta pana o sa incepi sa il cunosti tu cat de cat!

| NoName0x0 a răspuns:

Prezentarile nu se fac asa, imediat pentru ca persoanele de fata pot ramane socate. Le povestesti alor tai despre el (mai multe lucruri bune, 1, 2 lucruri rele) si lui despre ai tai (lucrurile rele sa fie in balanta cu cele bune). Intelegi?

| SilviaVrm a răspuns:

Cu o zi inainte ii spui: mama am prieten de 1 an si ceva si maine vreau sa vi-l prezint e un baiat de treaba bla bla, sau pur si simplu nu ii anunti si le faci o supriza, asa stii sigur ca trebuie sa-l primeasca fortat in casa fara comentarii laughing in cazul asta nu trebuie sa le spui tu nimic, o sa-si formeze o parere despre el cat timp o sa fie prezent la tine in casa. Daca le convine, norocul tau big grin