| PingPong5648 a întrebat:

Am o situatie cam nasoala.Sunt in clasa 9-a si
am vorbit aseara cu mama pe skype,(ea fiind plecata in strainatate) si m-a intrebat cum merge scoala. I-am zis ca am luat cateva note mici la mate si biologie si s-a cam enervat, mi-a cerut sa-i dau nr. dirigintei. Daca ii dau nr ea o va suna pe diriginta si va afla de la ea ca am mai multe note mici si se va supara si mai tare pe mine. Ce pot sa ii zic ca sa-i treaca?
Mie nu`mi place sa invat si cred ca de asta am luat note mici.
Ati fost si voi intr-o asemenea situatie? Daca da, atunci spuneti-mi ce si cum ati facut sa iesiti cu bine din ea.
Raspunsul cel mai bun primeste funda.
P.S.: Tratati situatia ca si cum ati fi fost voi in ea.

Răspuns Câştigător
| PopandaulX a răspuns:

Ce clasa esti? Daca esti a 9-a sau mai mare... Spune-i ca nu mai are rost sa inveti ca nu ai nevoie de toate prostiile alea in continuare, ci doar de mate, romana si inca ceva la bac etc etc.

4 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Sa fi fost in locu tau eu taiam rapid in sensu urmator " TU ma intrebi de note in loc sa ma intrebi ce mai fac? daca mai ma intrebi din prima de note numai vorbim,adica in loc sa ma intrebi cum ma simt,daca ai mancat ceva,daca mi-e foame sau etc,tu imi strici chefu direct cu " Ce note ai? " scurt la obiect,i-as da cu ceva in cap,cum adica? asta muream si pe ai mei,la masa sa gaseau sa ma intrebe ce note am luate si sa imi bage sula in coaste, evit-o daca incepe cu note, minte-o ca ba ai probleme cu netu ba nu iti merge skype, si asa o sa te sune la tel, si la tel nu o sa stea mult de vorba cu tinewinking

| IsabelaIssa a răspuns:

E cam greu sa tratez situatia ca si cum as fi eu in ea pentru ca de afara se vede altfel. Poate ca si mie mi-ar fi frica de reactia ei, dar solutia ar fi sa te apuci de invatat. Promite-i mamei tale asta, si nu doar promisiuni, ca sa nu mai vorbeasca cu diriginta. Eu nu te invat sa minti, ca nu e bine. Mama ta de asta e departe de tine sa faca bani sa iti fie tie bine si sa inveti, sa nu ai nici o grija. Tu ar trebui sa o rasplatesti cumva si sa o faci mandra. Nu putem face tot timpul doar lucrurile ce ne plac. Asa nu ar mai invata si nu ar mai lucra nimeni. O sa vezi cand o sa ai copii tai si ce o sa te doara cand o sa ii vezi asa delasatori cand tu faci tot pentru ei. Stiu ca nu prea ai chef de sfaturi de genul asta la varsta asta, te inteleg, dar o sa realizezi mai tarziu ca am dreptate.

| IncorrectUsername a răspuns:

Pai da si mie mi s-a intamplat, dar cel mai bine e sa-i spui adevarul...Stii ca:Minciuna are picioare scurte...

| YO007 a răspuns:

Cel mai bine e sa fii sincer cu mama ta, adica daca nu-i spui acum vei aduna mai multe note mici, gandeste-te ce suparata va fi atunci! stiu ca e greu dar vei ajunge la concluzia ca asa e cel mai bine.