| LoveIsForEverYoung a întrebat:

Am o situatie mai delicata si am nevoie de ajutor!

Fiindca petrec prea mult timp la scoala, nu-mi mai vad de loc sora, iar cand ne vedem ne cam certam...

Ideea e ca o iubesc foarte mult si vreau s-o fac sa intelega ca o iubesc si ca nu vreau sa ne certam! Ca sa-i arat asta as vrea sa am o zi pe care sa o petrec numai cu ea!

Ce as putea sa fac in ziua aia?
La ce filme sa ne uitam?
Ce sa facem? Sora mea are 6 ani!

Si, va rog fara raspunsuri in bataie de joc!

Dau funda! happy

Răspuns Câştigător
| lauraaaaaaaa33 a răspuns:

Ai putea mai intai sa vorbesti cu ea, sa-i zici ca o iubesti, pentru un copil de 6 ani conteaza asta, iar dupa ati putea merge impreuna in parc sau la un film animat, gen:Sta sa ploua cu chiftele 2 sau Khumba, in Khumba e vorba despre o zebra, vei vedea descrierea daca dai la program filme (si mall-ul unde vreti sa mergeti), deci mai intai fa-o sa inteleaga ca o iubesti si nu iti place cand va certati, ca sigur nici ei nu-i place asta!winking

3 răspunsuri:
| Saskesai a răspuns:

Oricine se mai cearta din cand in cand, chiar si surorile asta este o chestie normala e ca si zicala '' fara cearta inseamna ca relatia este falsa''. Uitati-va la niste filme animate Disney :3 jucatica anumite jocuri, ori pe calculator ori carti, monopoli, etc. Aceste lucruri le po-ti face si in weekend big grin. Si mai ia-o langa tine cand esti la calculator si arata-i lucruri amuzante, video, bla bla.

| RedHots a răspuns:

Hei! Si eu am avut aceeasi problema cu verisoara mea. Poti sa ii faci unghiile, sa ii impletesti codite, sa faceti briose, sa jucati un joc:carti, remi, scrabble, cu papusi sau masinute daca ii plac, popcorn etc.
Filme: erau niste filme cu Barbie cand eram mai mica acelea cu pegasus magic sau cu ea sirena, sau acelea care mai apar pe disney: Magicienii din Waverly Place filmul etc. Sau filme din acestea clasice: Titanic, Masca lui Zorro
O zi frumoasa!

| LoveIsForEverYoung explică:

Va multumesc mult! happy