Daca stiu un baiat superb cu ochii albastri si parul brunet dar el are o personalitate oribila, atunci poate sa isi ia adio de la frumusetea sa.Pentru mine conteaza mult personalitatea.Si cu privire la fizic.La fel ca tine. Brunet,ochi albastrii, dar cu parul mai lung.( nu foarte, adica sa aiba un stil mai scene, nici nu stiu cum naiba sa zic )
Inaltimea, pai mai inalt ca mine. Nu ma prea intereseaza.
Mda si exista baieti cu parul castaniu si ochii caprui si tot draguti sa fie. Dar na' ti-am scris mai sus ce imi place.
De ce intrebi? Si tu te plictisesti pe caldura asta?
Da,ma cam plictisesc...
Iti place cum arata actorul acesta?
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Mda,nu e cine stie ce, dar da De ce intrebi?
1. Nu, chiar nu imi pasa de culoarea ochilor.
2. Aspectul fizic nu este chiar asa de important, ma rog, in limite normale. Doar sa nu fie mai scund decat mine, m-ar enerva chestia asta. Si sa nu fie foarte slab.
1. Mie una daa Mor dupa ochii albastri si verzi, mi s epar deosebiti :X
2. Pai sa fie de inaltimea mea sau poate un pic mai inalt , sa aiba o freza draguta cu care sa ma pot eu juca , si ca fizica sa fie dulce :X.
Funda?!
Bafta!:*
1. Ador baietii bruneti cu ochi caprui.
2. Sa fie putin mai mare ca mine, ochi mari si caprui (nu foarte mari ca e ciudat ). par brunet . si fizic nu prea conteaza... dar sa nu fie gras. nu prea-mi place
Si mie imi pasa f mult de culoarea ochiilor:d e primul lucru la care ma uit la un baiat ( imi plac ai expresivi, si cei mai expresiv ii gasesc pe ai negri ). In legatura cu inaltimea si aspectul fizic ce sa zic, nu prea ma intereseaza asta.Bineinteles imi plac baietii mai inalti ca mine (asta cred ca le place tuturor fetelor, sau daca nu la majoritatea). Imi plac baietii mai plinuti putin, cu burtik . Dar cel mai mult ma uit la interior: la comportament, la suflet, la gandire etc...
lovedeny14 întreabă: