Imi pare foarte rau sa-ti spun dar tine mai mult de autosugestie, ok sa spunem ca renunti la scoala, crezi ca va fi ok? Spune-mi te rog cum crezi ca vei putea sa te integrezi in societate? Cum iti vei gasi un job?
Anxietatea ta sigur are o cauza, pe care trebuie sa o cauti si sa o elimini, renuntatul la studii nu este deloc o solutie, in cel mai rau caz ai putea sa te transferi si sa incerci sa te integrezi intr-un nou colectiv in care nimeni nu te cunoste, dar cel mai bine este sa fii tare cu tine insati si sa incerci sa te apropii in primul rand de colegi.
Faptul ca tu scoti decat ''2 cuvinte'' pe luna poate arata faptul ca esti o persoana foarte timida dar unele persoane o percep ca fiind o aroganta. Nici pentru mine nu a fost placuta experienta din liceu, dar in cele din urma am izbutit, si sa stii ca nu exista satisfactie mai mare ca atunci cand reusesti sa te realizezi cat de cat si sa le dai peste bot indirect persoanelor care te tachineaza!
Fii tare! daca doresti sa purtam o discute astept cu mare placere sa ma contactezi pe adresa danvasile88@yahoo.com, astept un mail din partea ta.