| Nestea1234 a întrebat:

Am observat ca : daca cineva imi raspunde la intrebare, iar eu ii 'raspund' persoanei respective, acea persoana nu mai vede ce am scris eu dupa. Asa ca, va rog daca puteti sa ma ajutati cu aceasta mica problema. Ingrebarea e "de ce?"
Si inca ceva. Datorita faptului ca nu pot sa coversez cu o persoana mai mult, daca doriti sa ma ajutati, va rog sa va uitati la intrebarea anterioara pe care v-am adresat-o, dar si la raspunsuri. Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Ba vede, in partea stanga a ecranului este o sectiune de NOTIFICARI unde primeste notificare cand se posteaza ceva la intrebarea sau raspunsul lui/ei.
unii aleg sa nu citeasca, sau sa nu raspunda. Daca intrebarea ta nu face prea multi bani, nici nu se chinuie sa-ti mai raspunda a doua oara, de aceea, trebuie sa fii mai atent cum formulezi intrebarea si ce ceri acolo. Nu uita sa dai funda la fiecare intrebarea pe care o postezi, ca nedand funda, multi care ti-au raspuns odata, nu-ti mai raspund niciodata, stiind ca nu vor primii nimic inapoi de la tine.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Vad ca te-ai executat, bravo cu felicitari!

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Poate nerabdarea ta e prea mare, oamenii mai au si altele de facut. Iar la intrebarea care ai pus-o faci greseala veche - nu stie nimeni de esti baiat sau fata, cati ani ai tu si cealalta persoana etc. Oricum intrebari are fiecare si nu are raspunsuri pentru el dar si pentru altii. Dupa ce primesti sfaturi nu e usor pentru ca trebuie sa le selectezi, decizia trebuie s-o iei tot singur. Deci ce atata graba?