| Trandafiiiiiiiiiiiraș a întrebat:

Buna tpu.Am observat ca majoritatea fetelor care intra la liceu incep sa poarte genti mari pentru carti.De ce? Mie una nu-mi plac si mi se par mult mai potrivite si mai dragute ghiozdanele si n-as vrea sa fiu considerat ciudata sau mai stiu eu cum...
Deci, de ce incep sa poarte gentile astea? La unele sunt uriase!

Răspuns Câştigător
| Led a răspuns:

Buna! da si la mine la scoala se intampla la fel.pai majoritatea fetelor la 14-15 ani se cred deja femei mature si considera ca trebuie sa poarte genti...nu comentez la faza asta ca sa nu jignesc pe cineva..insa acesta este adevarul.acuma ca poarta ele genti mari..asta e moda de acum si trebuie sa fie si incapatoare pentru toate cele care trebuie pentru la scoala. sper ca te'am lamurit.pa pahappy

6 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Poarta ce vrei tu nu te lasa influentata, creeazati propriul stil.

| Anonimuuuussssss a răspuns:

Sunt de acord cu tine.Si mie imi plac ghiozdanele.Ele zic ca sunt la moda dar faptul asta arata numai gandirea redusa pe care o au.HAI GHIOZDANELE! Sper ca te-am ajutat!

| MadalinaElly a răspuns:

Buna,unele fete poarta genti si la scoala, ele vor sa fie in pasa cu moda,

| Trippy a răspuns:

Fitze,peste fitze.De ce sa se injoseasca ele cu un ghiozdan ca niste tocilareee.Logic.Asa e moda si dumnealor mai bine sunt la moda decat sa aiba note bune, mizeaza pe motto-ul: Why you need good grades when u have swag.

| AcHollism a răspuns:

Si mie mi se par ghiozdanele mult mai comode, si da intr-adevar acum mai la moda sunt gentile pentru. scoala, dar pana la urma tu iti iei ce ti se pare mai comod si mai bun, indiferent de parerile celorlalti, nu?^-^
Bafta!

| Andreea2200 a răspuns:

Fiecare cu ce-i placehee hee deci poti sa porti linistita ghiozdanul ca n-o sa spuna nimeni nimic.happy