| DudyyGreen a întrebat:

Am observat ca se pune din ce in ce mai mult accent pe aspect intr-o relatie sigh! Sii pentru ca vreau sa am si eu o prietena as vrea sa stiu daca aveti vreun program de antrenament acasa pentru niste bicepsi, pectorali si patratele :-s!

8 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Crede-mă, dacă e să te iubească o fată o să te iubească pentru ceea ce eşti, nu pentru felul în care arăţi.

| DudyyGreen explică (pentru Rockart):

Adevarat... dar daca nu caut aceea fata nu va veni nimeni la mine sa ma traga de manuta sa-mi zica ca x sau y ma place...

| Edeline a răspuns:

Se pune intr-o oarecare masura accent pe aspect..doar nu oi vrea sai iesi cu muma paduriilaughingdar daca vrei sa iti faci o relatie, eu zic ca ar trebui sa te gandesti la alte lucruri nu la cum sa arati mai binewinking.De exemplu..sti cum sa respecti intr-adevar o fata? sti cum sa ii arati ca o iubesti asa cum trebuie?

| DudyyGreen explică (pentru Edeline):

Eu asa zic. dar pana acum nu am dat de vreo tipa cu care sa am o relatie calumea... adica de lunga durata.

| Edeline a răspuns (pentru DudyyGreen):

Toate la timpul lor..la varsta asta mai rar sa ai relatii lungi...si eu tot relatii de scurta durata aveam cand eram de varsta ta.e normal.

| DudyyGreen explică (pentru Edeline):

Oke... dar sa vina mai repede ca ma plictisesc singur >.

| Ivory a răspuns:

Cati ani ai?whistling.

| DudyyGreen explică (pentru Ivory):

15 laughing) fac 16 in noiembrie :3