| LuLusHooOr a întrebat:

Buna TPU am patit ceva ingroziitor si va rog sa ma ajutati crying
un baiat pe nume marcel are o prietena bianka si eu il plac pe marcel mult crying si cum bianka e geloasa la pus sa aleaga intre mine si ea si eu cred ca o va alege pe ea pentru ca o iubeste normal nu raised eyebrows dar varogg cum sa fac sa nu o alega pe ea crying pentru ca ea isi bate joc de el nul iubeste straight face dar eu da :X ajutorr crying?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Eu zic sa-i marturisesti lui Marcel ce simti pentru el. Sau daca tu nu ai curajul, roaga o persoana pe care s-o cunoasteti amandoi s-o faca. Sunt sigura ca atunci cand iti va stii sentimentele fata de el, situatia se va mai schimba.hee hee

| Ralucarrie a răspuns:

Fii sincera cu el...adica apropie-te de el atat de mult incat sa puna pret pe parerile tale sa le respecte si sa aiba incredere in tine. Dupa aceea ai putea sa ii marturisesti ce fel de persoana e bianca asta si sa ii spui ca u ii vrei binele si ca ceea ce simti u pentru el e ceva onest si pur si ca il iubesti cu adevarathappy
sper ca te-am ajutat mai mult decat indus in eroarewinking
succeskiss

| heavenn a răspuns:

Ai putea sa te apropii de el, sa vorbesti mai mult cu el,poate sa-i dai de inteles ca acea fata, bianca, nu-l merita si ca pe tine ar trebui sa te "aleaga". Totusi, ar trebui sa isi dea seama ca o fata care tine la el nu ar trebui sa-l puna la zid asa...Multa bafta!happy

| justmemiru a răspuns:

Spune-i adevarul, spune-i ca il iubesti si ca ea isi bate joc de el, mult succes...:dthumbs up imi dai funda?big grinhappy