| IATBF a întrebat:

Am pentru voi o intrebare destul de complicata:
Imi place foarte mult de un baiat. Ideea este ca el zice ca "iubeste" o fata care sta in alta tara. Nu considera ca este chiar o relatie. Adica teoretic el este singur, chiar daca zice ca o place pe aia.
El nu stie ca il plac. Nu prea il plac fetele, dar este chiar ok. Ma rog, aproape perfect, dar cui ii pasa? happy
El zice ca s-ar putea indragosti de o fata de aici daca l-ar iubi asa de mult cum il "iubeste" tipa aia.
Ce credeti ca ar trebui sa fac, in afara de a-i spune ce simt lucru pe care il voi face mai tarziu.
Cum l-as putea cuceri.
Suntem in aceeasi scoala doar ca il vad rar. Stam la etaje diferite, dar totusi il vad de cateva ori pe saptamana.
Va multumesc anticipat!
Funda dragilor :*

2 răspunsuri:
| Byucc a răspuns:

Nu trebuie sa ii spui ceva gen "Hei, imi place de tine". Fii mai subtila si cucereste-l cu farmecul tau feminin. Good Luck! :*

| Dayuuum a răspuns:

Cauta-l, vorbiti mai des, gasiti lucruri pe care le aveti in comun. Practic, apropiati-va. Apoi poate va realiza ca esti o persoana potrivita pentru el si iti va arata si el afectiune. Dupa, ii poti marturisii sentimentele tale si probabil vor fi reciproce :*. O seara minunata iti doresc.