Buna, in primul rand nu ar trebui sa iti fie rusine ca esti alba tocmai de aia se numeste plaja sa te duci sa te bronzezi.dar daca te duci la solar de 2-3 ori pentru a prinde putina culoare(din 2-3 sedinte nu faci cancer de piele), iar dupa te duci la plaja sa te bronzezi natural si nu o sa mai fii asa alba.autobronzatele nu sunt asa grozave pentru ca de cele mai multe ori lasa urme pe piele.si dureaza putin efectul.cel mai bine ar fi sa lasi rusine deoparte si sa te duci la plaja pentru a te bronza natural.
Nu trebuie sa iti fie rusine, de exemplu sunt in aceeasi situatie insa pe mine chiar nu ma prinde soarele m-am chinuit extraordinar de mult am fost la solar sedinta dupa sedinta insa am avut grija sa nu fac prea mult am ajuns sa fac si 12 min iar pentru mine era prea mult am facut ce am putut si nimic am fost la mare intr-adevar m-a prins putin bronzul insa nu mult (problema era ca nu am prins multe zile cu soare) insa nu trebuie sa iti fie rusine ca esti alba oamenii spun de multe ori vorbe care stiu ca dor pentru ca si mie mi-au zis insa trebuie sa fi multumita de tine nu trebuie sa iti fie rusine de tine, trebuie sa te simti frumoasa si daca chiar vrei sa stii multi ar vrea sa aiba pielea alba sa punem pe prim plan femeile din china de ex acele femei se dau cu tot felul de lapte pe corp pentru a avea pielea alba. Ai grija de tine si nu lasa un lucru de genu sa te supere