La câte mesaje din astea am ignorat, trebuia să fiu moartă de foarte mult timp, la fel şi părinţii mei, prietenii mei, etc. Calmează-te, chiar crezi că Teresa aia stă şi te pândeşte la geam să vadă dacă trimiţi în continuare sms-ul? Văd că eşti din 96, nu crezi că e cam aiurea ca la 15-16 ani să crezi aşa ceva?
N-ai minte? S-a trezit un tampit sa trimita unei persoane acest mesaj si dupa aia persoanele cu iq scazut trimit mai departe si asa a ajuns si la tine.
Cata minte sa ai sa crezi asa ceva?
Stai linistita nu este adevarat...am primit si eu mesajul asta de ceva timp...nu am facut nimic si nu mi s-a intamplat absolul nimic, am cautat si eu pe google si scria ceva desprea ea dar nu imi bat eu capul cu prostii din astea! Numai bine
Mai nou au auzit pana si fantomele de Google...hai ca asta e buna . Intelegeam daca aveai 10 ani, dar la 16 sa mai crezi prostii de genul...trist
Doamne fereste! Nu este adevarat, te asigur 100% si nu mai crede in toate prostiile pe care le primesti pe facebook, mai ales, caci toate sunt minciuni (Precum da SHARE si vom dona 1 euro pentru acest copil etc. etc.) Sunt niste minciuni orice! Caci au umblat mii de zvonuri cum ca se sterg conturi si nu stiu ce, sau tot chestii din astea cum ai primit tu! Si eu am primit, si asta acum ceva timp si nu s-a intamplat nimic LOL Stai linistita, ca sunt doar minciuni!
Nu este reala nici ea si nici mesajul! Si acum sa fim seriosi, Fantome?